Galatasaray'a Nonda şoku!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-17-2010 (08:13)   Son Mesaj: 09-17-2010 (08:13)    Cevap: 0    Gösterim: 438  

    09-17-2010

    Galatasaray'a Nonda şoku!

    Galatasaray'a Nonda şoku!
    İşte Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu’nu Trabzonspor Yönetimi’nden koparan nedenler...

    Tekke Kartal'a gidince koltuğundan oldu
    Her konuda tek başına karar alma isteği yüzünden diğer yöneticiler ve Başkan Sadri Şener"le ters düşen bordo mavililerin eski asbaşkanı, peşinden 4 yedek üyeyi de sürükledi.

    AVRUPA"ya erken veda etmesine rağmen ligde fırtına gibi esen Trabzonspor"un yönetiminde oluşan çatlak, dün artçı sarsıntılarla devam etti. Önceki gün sürpriz bir şekilde asbaşkanlık ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Hayrettin Hacısalihoğlu"nu bu noktaya sürükleyen faktörlerin başında, camianın dönmesini dört gözle beklediği Fatih Tekke"nin Beşiktaş"a kaptırılması ve tek adam olma hevesi yüzünden diğer yöneticilerle Başkan Sadri Şener"le ters düşmesinin etkisi büyük.

    İşte Hacısalihoğlu"nu Trabzonspor Yönetimi"nden koparan nedenler...

    Muhalefeti küstürdü

    Hacısalihoğlu"nun son kongrede yönetimin büyük bir bölümünü kendine yakın isimlerden oluşturması, muhalif yöneticilerin tepkisine neden oldu ve bu görev dağılımına da yansıdı.

    Çağlar"ı istemedi

    Denizlispor"lu Çağlar"ın transferinde, en yakın arkadaşı Genel Sayman Mahmut Aksu ile ters düştü. Bu transferin önünde durdu, Çağlar"ı Galatasaray"a kaptırdı.

    Sera"ya karşı çıktılar

    Tesisler içerisindeki çöplük alanı temizleterek bu alana küçük bir sera yaptırıp mini bir çiftlik kurdu. Bu uygulamaya Başkan Sadri Şener de karşı çıkanlar arasındaydı.

    Personelle sorunluydu

    Tesisler içerisinde bir çok önemli işe imza atan ve en ufak ayrıntıyı dahi titizlikle inceleyen Hacısalihoğlu, zaman zaman kulüp personeli ile de sorunlar yaşadı.

    Yaşlı diye aldırmadı

    Şenol Güneş"in takımın başına gelmesinde önemli rol oynadı. Ancak taraftarların çok istemesine rağmen yaşlandığı gerekçesiyle Fatih Tekke"yi istemedi, Fatih de Beşiktaş"a gitti.

    Tek adam sıkıntısı

    Özellikle kulüp işleyişinde ve transfer çalışmalarında tek adam olarak ön plana çıkan Hayrettin Hacısalihoğlu"nun bu tutumu yönetim kurulu üyelerinin bazılarının tepkisini çekti.

    Geri plana çekildi

    Son olarak iç transferde Ceyhun, Giray ve Selçuk ile yapılan görüşmelerde Başkan Sadri Şener"in isteği ile geri plana çekilen Hacısalihoğlu, bu duruma içerledi.

    Bakan"ın yemeğine gitmedi

    Devlet Bakanı Faruk Özak"ın verdiği yemeğe gitmeyen Hayrettin Hacısalihoğlu, Sadri Şener"in tepkisini çekti. Şener"in aralık ayındaki seçimli genel kurulda onunla yola devam etmeme kararı aldı.

    Dört yönetici daha istifa etti Sümer sırada

    Hayrettin Hacısalihoğlu"nun ardından, Trabzonspor Yönetimi"nden 4 istifa haberi daha geldi. Yedek üyelerden S.Furkan Eren, Derviş Köz, H.İbrahim Akçay ve Serdar Boğoçlu, görevlerini bıraktıklarını açıkladı. Tüzüğe göre yedek üyelerin bir etkinliği olmadığı için asil üyelerin durumunda bir değişiklik olmuyor. Öte yandan 1461 Trabzonspor"un teknik direktörü Ahmet Özen"in görevine kendinden habersiz olarak son verilmesine kızan Futbol Komitesi Başkanı Özkan Sümer"in de her an istifa edebileceği belirtildi.

    Trabzonspor kişilere bağlı değil

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener, asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve 4 üyenin istifasına üzüldüğünü, ancak Trabzonspor" un kişilere bağlı bir kurum olmadığını söyledi. Şener idmanı izleyen Teofilo"nun oğluna büyük ilgi gösterdi.




    Galatasaray'a Nonda şoku! Yorumları