Sakaryaspor yönetiminde 2 istifa birden   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (19:13)   Son Mesaj: 09-16-2010 (19:13)    Cevap: 0    Gösterim: 425  

    09-16-2010

    Sakaryaspor yönetiminde 2 istifa birden

    Sakaryaspor yönetiminde 2 istifa birden
    TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sakaryaspor'un yönetim kurulu üyeleri Murat Tıknaz ve Engin Tantan, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

    Tıknaz, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, kulüp başkanı Rauf Batuboylu'nun önerisiyle 20 Haziran'da kulüpte göreve başladığını belirtti.
    Göreve gelmeden önce Batuboylu'ya kulübün borçlarını nasıl kapatacaklarını sorduğunu, Batuboylu'nun da kendisine 1,5 milyon liranın hazır olduğunu ve para sorunu bulunmadığını söylediğini öne süren Tıknaz, şöyle konuştu:

    ''O günkü zaman darlığında bazı şeyleri yeterince araştırıp sorgulama şansım olmadan, Sakaryasporumuza hizmet etme sevdasıyla bu işe girdim. Ancak ilk günden başkan tarafından bana anlatılan her şeyin yalan olduğunu gördüm. Daha o zaman istifa edip ayrılmayı düşündüm, ancak bu takımın sahaya çıkması adına gerekli mücadelenin verilmesinden sonra istifamın daha doğru olacağı düşüncesiyle bugüne kadar geldik. Bu takımın sahaya çıkmasında benim ve özellikle yol arkadaşım Engin Tantan'nın hizmetini kamuoyu takdir eder.''

    Kulübün aile şirketi gibi yönetildiğini ileri süren Tıknaz, ''Sakaryaspor Başkanlığı itibar kurtarma makamı olmamalıdır. Kendime ve özellikle Sakaryasporumuza olan saygımı korumak istiyorum. Aile şirketinin figüranı olmaya devam edemem, onların yolu açık olsun. Kulübün yönetiminde 3 aydan bu yana olan biten o kadar çok şey var ki... Zamanı gelince her şeyi detayıyla genel kurulda anlatacağım'' şeklinde konuştu.




    Sakaryaspor yönetiminde 2 istifa birden Yorumları