Efes Pilsen, Bosna Hersek'te   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (18:12)   Son Mesaj: 09-16-2010 (18:12)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    09-16-2010

    Efes Pilsen, Bosna Hersek'te

    Efes Pilsen, Bosna Hersek'te
    Mirza Delibasic Turnuvası dolayısıyla Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da bulunan Efes Pilsen Basketbol Takımı, Başbakan Mustafa Müezzinoviç'i ziyaret etti.

    Bosna Hersek Federasyonu Başbakanlığından yapılan açıklamaya göre, Saraybosna'da bulunan Efes Pilsen Basketbol Takımı Genel Menajeri Engin Özerhun ve beraberindeki sporcular, Başbakan Müezzinoviç ile Enerji, Madencilik ve Sanayi Bakanı Vahid Heço'yu ziyaret etti.
    Özerhun, Müezzinoviç'i ziyarette yaptığı açıklamada, takım olarak Bosna basketboluna katkıda bulunmak istediklerini belirtti. Minik Boşnak basketbolcuların, antremanlarına katkıda bulunmak için malzeme yardımında bulunacaklarını ifade eden Özerhun, ayrıca ülkeye 2 basketbol sahası yaptıracaklarını kaydetti.

    Özerhun, bu sahalarda görev yapacak 2 basketbol antrenörü de görevlendireceklerini belirterek, bu sayede minik yeteneklerin değerlendirileceğini söyledi.

    Başbakan Müezzinoviç de Efes Pilsen'in büyük bir takım olduğunu vurguladı ve ülkelerine verdiği destekten dolayı heyete teşekkür etti.

    Efes Pilsen Basketbol Takımı, Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen Mirza Delibasic Turnuvası'nda dün ilk maçında ev sahibi Bosna ekibini 83-63 yenmişti. Lacivert-beyazlı takım, bugün turnuvadaki şampiyonluk karşılaşmasında, Hırvat ekibi Cibona Zagreb'i saf dışı bırakan Karadağ takımı Buducnost ile karşı karşıya gelecek.




    Efes Pilsen, Bosna Hersek'te Yorumları