Uygun: GS'yi yenmek bize haz verir   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (17:09)   Son Mesaj: 09-16-2010 (17:09)    Cevap: 0    Gösterim: 460  

    09-16-2010

    Uygun: GS'yi yenmek bize haz verir

    Uygun: GS'yi yenmek bize haz verir
    Cumartesi günü İzmir'de Galatasaray'ı ağırlayacak olan Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Bucaspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, büyük takımların Anadolu takımlarını her zaman yendiğini söyledi.

    Uygun, "Anadolu takımları da büyük takımları ara sıra yenmiştir. Ara sıra yendiğiniz zaman size büyük haz ve mutluluk verir, moral olur. Moral kaynağı olabileceği ortamda biz de galip gelmek istiyoruz. Sahada iyi mücadele eden, Bucaspor camiasını mutlu edecek, futbolun güzelliklerini yansıtabilecek iyi bir maç seyrettireceğiz diye düşünüyorum." dedi.
    Sarı-Lacivertliler, Galatasaray maçının hazırlıklarına Yeni Buca Stadı'nda devam etti. Antrenmandan önce genç teknik direktör Uygun, futbolcular Ragıp, Musa Aydın ve Ali Güneş, hafta sonundaki zorlu karşılaşma için düşüncelerini açıkladı. Galatasaray'ın form durumuyla ilgilenmediklerini, oyun mantalitelerini sahaya nasıl yansıtabileceklerine baktıklarını kaydeden Bülent Uygun, kulüp olarak ilk defa mücadele ettikleri Spor Toto Süper Lig'de, takım olma yolunda zamanın lehlerine işlediğini söyledi. Galatasaray'ın çok yetenekli futbolculardan kurulu olduğunu aktaran Uygun, ligin başından bu yana yaşadığı kaostan çıktıklarını son maçta gösterdiklerini anlattı. Ligde takımların 8. veya 10. haftadan sonra takım kurgusuna sahip olduğuna değinen Teknik Direktör Uygun, "Ondan önce takım kurgusunu sağlamanın zor olduğu bir durumda, Bucaspor olarak sahada iyi bir takım izlenimi veriyoruz. Bu da bizim adımıza sevindirici. Önümüzde Galatasaray maçı var. Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ı İzmir'de ağırlayacağız. Bu nedenle taraftarımızda, camiamızda ve futbolcularımızda heyecan var." şeklinde konuştu.

    Sarı-Lacivertli oyunculardan Ragıp ise Galatasaray'ın gücünün herkes tarafından bilindiğini ancak kendilerinin de iyi yolda olduğunu belirterek, seyircileri önünde en iyi sonucu alacaklarını söyledi. Musa Aydın da her geçen gün daha iyi duruma geldiklerini, Galatasaray maçını istedikleri şekilde sonuçlandırmak istediklerini kaydetti. Geçen sezon Kasımpaşa'da forma giydikten sonra bu sene Bucaspor'a transfer olan Ali Güneş, ligde zamanla çok iyi yerlere geleceklerini belirterek, Galatasaray maçının zor geçeceğini ancak sürpriz yapabilecek kadar iyi bir ekip olduklarını ifade etti. Çalışmalara geç başladığı için daha çok maç oynaması gerektiğini belirten Güneş, Teknik Direktör Bülent Uygun'un görev vermesi halinde oynamaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.

    Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, sezon başındaki Hollanda kampında sakatlanan Serkan ve Zafer'in yanısıra geçen yıldan sakatlıkları olan Berkay ve Erman katılmadı. Kalecilerin ayrı çalıştığı idmanda, ikili mücadele sonunda Ediz ile Manucho arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Daha sonra birbirleriyle tokalaşarak havayı yumuşattılar. Arkadaşları da alkışlayarak iki oyuncuya destek verdi.




    Uygun: GS'yi yenmek bize haz verir Yorumları