Kocaman, Beşiktaş'ı devirme sözü verdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:14)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:14)    Cevap: 0    Gösterim: 489  

    09-16-2010

    Kocaman, Beşiktaş'ı devirme sözü verdi

    Kocaman, Beşiktaş'ı devirme sözü verdi
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, hafta sonu oynacakları Beşiktaş maçı öncesi camiaya umut dolu mesajlar gönderdi.

    Erhan Güven'in haberi
    Derbinin kaybedilmesi halinde görevi bırakacağı şeklindeki iddiaları da yalanlayan genç çalıştırıcı, Sarı-Lacivertli takıma yeni bir çehre kazandırmak için çaba sarf ettiğini söyledi.

    Hafta sonu Beşiktaş ile yapacağı derbi maçının hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın geleceği tartışılıyor. Sarı-Lacivertli ekibin dev randevudan kötü sonuçla ayrılması halinde Kocaman'ın ya istifa edeceği ya da görevden alınacağı belirtilirken, Fenerbahçe yönetimi bu iddiaları yalanladı. Yönetim kurulu üyelerinin tamamının Kocaman'ı ilk günkü gibi destekledikleri ifade edilirken medyadaki yorumların kulübü karıştırmayı hedeflediği ileri sürüldü. Tartışmaların odağındaki isim Aykut Kocaman ise istifa gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

    Dün akşam yapılan idman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan genç teknik adam, "Değişim sürecinin sıkıntılarla dolu olacağını tahmin ediyordum. Bunları da aşacak çaptayız." dedi. Beşiktaş maçının derbiden öte anlamları olduğunu dile getiren Kocaman şöyle devam etti: "3 yıldır şampiyon olamıyoruz. Camia şampiyonluğu çok istiyor. Fakat lige sorunlu başladık. Sorunlarımızı tamamen giderdiğimiz söylenemez. 4 maçlık seriye baktığınızda işlerin yolunda olduğu gözükmüyor. Bu anlamda lige dönüşümüz ve camianın özgüveni açısından derbi büyük önem arz ediyor. Bütün gücümüzle Beşiktaş'a karşı sahada olacağız."

    Alex ile aralarının açık olduğu yönündeki soruları da cevaplayan Kocaman, "Alex ile ilgili ne kadar yanıt verirsek verelim problem ortadan kalkmıyor. Ben performans odaklıyım. 'Birisine kafayı takıp onu bitirmek' gibi şeyler benim dünyamda yok. Tercihlerle ilgili eleştiriler her türlü olacaktır. Takımı farklı şekilde oynatmaya çalışıyorum. İnsani olarak problemim yok. Ama performans olarak her oyuncuyla ilgili genel bir beklentim var." şeklinde konuştu.

    "5-6 hafta önce, takımın 5-6 hafta sonra şekillenmeye başladığını söylemiştim." diye Kocaman, şunları kaydetti: "Toparlama yapmam gerekiyor. Mağlubiyetlerin psikolojik boyutu olayları yıpratıcı hale getiriyor. Ana takımı bulup onun üzerinde 4-5 hafta gitmek lazım. Ama sakatlıklar bunu engelledi. Bazı oyuncularımız da kendi seviyelerinin altında mücadele etti."

    Bu hafta sonu Beşiktaş'ı da 6. haftadaki Kasımpaşa'yı da yeneceklerini öne süren Kocaman, "Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Sonuna kadar yenmek için mücadele edeceğiz. Puan kaybını aklıma bile getirmiyorum. Beşiktaş'ı gözlemledik. İyi hava yakaladılar. Etrafındaki hava karşısından gelen bir rüzgar değil, arkasına aldığı bir rüzgar gibi görünüyor." dedi.

    (Zaman)




    Kocaman, Beşiktaş'ı devirme sözü verdi Yorumları