Halter Dünya Şampiyonası Antalya'da başlıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:15)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:15)    Cevap: 0    Gösterim: 510  

    09-16-2010

    Halter Dünya Şampiyonası Antalya'da başlıyor

    Halter Dünya Şampiyonası Antalya'da başlıyor
    Halter Milli Takım Antrenörü Muharrem Süleymanoğlu, yarın Antalya'da başlayacak Dünya Şampiyonası'nda hedeflerinin ilk sekize girmek olduğunu bildirdi.

    Halter Milli Takımı, şampiyonanın düzenleneceği Expo Center'da hazırlıklarını sürdürüyor. Halter Milli Takımı Antrenörü Süleymanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki aydır şampiyonaya hazırlandıklarını ve çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Hedeflerinin ilk sekize girmek olduğunu belirten Süleymanoğlu, ''Sporcularımızdan madalya bekliyoruz. Bu madalyalar arasında altın olursa bizim için sürpriz olmaz. Açılış gününde bayanlarda birincilik ve ikincilik bekliyoruz. İlk günde bayanlarımız bizlere madalya kazandırırlarsa büyük moral olacaktır. İnşallah çok iyi dereceler elde ederiz'' dedi.
    YAKLAŞIK BİN 200 SPORCU

    Dünya Halter Şampiyonası, yarın düzenlenecek törenle başlayacak.

    2012 Londra Olimpiyatları için kota müsabakalarının ilki olan şampiyonada, 86 ülkeden yaklaşık bin 200 sporcu mücadele edecek. Mücadelelerin başlayacağı ilk gün olan 17 Eylül'de sporcular, bayanlarda 48 ve 53, erkeklerde de 56 kilogramda podyuma çıkacaklar. Şampiyona 26 Eylül'de sona erecek.




    Halter Dünya Şampiyonası Antalya'da başlıyor Yorumları