Çalımbay: İstifa etmeyi düşünmüyorum   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:11)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:11)    Cevap: 0    Gösterim: 578  

    09-16-2010

    Çalımbay: İstifa etmeyi düşünmüyorum

    Çalımbay: İstifa etmeyi düşünmüyorum
    Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay düzenlediği basın toplantısında istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.

    Takımdan ayrılmasın ancak yönetim kurulunun kararıyla olacağını belirten Çalımbay, ''Eğer takımdan ayrılmamız Eskişehirspor için faydalı olacaksa, oturur ona göre karar veririz.'' dedi.
    Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında geride kalan 4 haftayı ve takımın durumunu değerlendiren Rıza Çalımbay, sorulan bir soru üzerine kesinlikle istifa etmeyi düşünmediğini söyledi. Takımın aldığı kötü sonuçlardan dolayı kendisinin suçlanmasını anlayışla karşıladığı kaydeden Çalımbay, bu durumda takımı bırakmayı doğru bulmadığının altını çizdi. Çalımbay, önemli olanın takımın yararı olduğunu belirterek, ''Yönetim kurulu gitmem yönünde bir karar verirse ve gitmemizin takıma yararı olacaksa tereddüt etmeden ne gerekiyorsa yaparız'' şeklinde konuştu.

    ''ÜMİT KARAN BİR KAPTANA YAKIŞMAYAN HAREKETLER YAPTI''

    Kadro dışı bırakılan ancak hiçbir takıma transfer olmadığı için Eskişehirspor'da kalan Ümit Karan'ın kadro dışı bırakılmasında tüm suçun Karan'da olduğunu vurgulayan Çalımbay, ''Ümit Karan'ı kaptan yaptık. Ona saygı gösterdik. Buna rağmen kadro dışı kaldığına göre demek ki bir şeyler yapmış ki onu kadro dışı bırakmak zorunda kaldık'' diye konuştu.

    DİEGO İZLENMEDEN ALINMIŞ

    İtalya'nın Genoa takımından transfer edilen Diego'yu izlemeden aldıklarını belirten Çalımbay, transferlerin geç yapılması nedeniyle yeni alınan oyuncuların tam hazır olmadığını söyledi. Diego hakkında yeni oyuncuları Pele'nin referans olduğunu ve yaptıkları araştırmalar sonucunda kaliteli bir oyuncu olduğuna kanaat getirdikleri belirten Çalımbay, Diego'yu izlemeden de olsa transfer ettiklerini kaydetti.




    Çalımbay: İstifa etmeyi düşünmüyorum Yorumları