Fatih Altaylı'nın G.Saray'dan ihracı istendi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:14)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:14)    Cevap: 0    Gösterim: 554  

    09-16-2010

    Fatih Altaylı'nın G.Saray'dan ihracı istendi

    Fatih Altaylı'nın G.Saray'dan ihracı istendi
    Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun eylül ayı olağan toplantısı yapıldı. Üyelerden Ahmet Şenkal, Galatasaray'ın eski ikinci başkanı gazeteci Fatih Altaylı'nın üyelikten ihraç edilmesini istedi.

    Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, başkan Adnan Polat'ın yaklaşık 40 dakika süren konuşmasının ardından, üyeler söz alarak görüşlerini dile getirdiler.
    Üyelerden Ahmet Şenkal, Galatasaray'a saldıran kulüp eski ikinci başkanı gazeteci Fatih Altaylı'nın üyelikten ihraç edilmesini istedi.

    Üyelerden Kemal Onar ise futbolda ''altyapı'' isimlendirmesinin ''Öz Kaynak''a çevrilmesini istedi. Bu sırada bir üyenin ''Artık akademi oldu'' diye seslenmesi üzerine, Arda Turan'a göndermede bulunarak, ''Nasıl akademi olacak? Okumadan akademi mi olur? Senin futbol takımının kaptanı başbakana selam gönderiyor, bir küçük büyüğüne bunu nasıl yapabilir, ancak saygılarını sunabilir'' dedi.

    Eleştirilerin ardından söz alan başkan Adnan Polat, yapılan yayınlar nedeniyle medyaya kızmadığını anlatarak, ''Bu konular bir türlü servis ediliyor. Medya bunu araştırmadan yazıyor. Ben televizyona çıkıp açıklama yapmasaydım, bir süre sonra bu olaylar bir gazetenin manşetinde yer alacaktı. Bu senaryoların arkası gelecek. Nedenini de bilmiyorum'' dedi.

    Polat, bundan sonra medyada yapılan yalan ve maksatlı haberler sonrasında yasal haklarını kullanacaklarını söyledi.




    Fatih Altaylı'nın G.Saray'dan ihracı istendi Yorumları