Kara Kartal Avrupa'da uçuşa hazır! İlk 11'ler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:10)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:10)    Cevap: 0    Gösterim: 533  

    09-16-2010

    Kara Kartal Avrupa'da uçuşa hazır! İlk 11'ler

    Kara Kartal Avrupa'da uçuşa hazır! İlk 11'ler
    Quaresma ve Guti transferleriyle hedef büyüten Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde gözünü finale dikti. Gruplardaki ilk maçını bugün CSKA Sofya'ya karşı oynayacak olan Kartallar, 22.05'te sahaya çıkacak.

    Oynadığı futbolla bu sezon Türkiye"yi kasıp kavuran ve taraftarlarının yüzünü güldüren Beşiktaş, Avrupa"da da hedefleri yüksek tutmuştu...

    Teknik direktör Bernd Schuster"in, "Final oynamak istiyorum" dediği Avrupa Ligi"nde Beşiktaş, gruplardaki ilk maçına çıkacak. Siyah-Beyazlılar, Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya"yla kozlarını paylaşacak. İnönü Stadı"nda oynanacak kritik mücadele, saat 22.05"te başlayacak. Kritik 90 dakikayı Laurent Duhamel yönetecek. Üst üste Ankaragücü, CSKA Sofya ve Fenerbahçe"yle karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maça büyük önem veriyor. Siyah-Beyazlılar, CSKA"yı da devirip, pazar günkü Fenerbahçe derbisine moralli bir şekilde çıkmanın hesaplarını yapıyor.
    Türk futbolu için...
    Bu maçın Türk futbolu için de ayrı bir önemi var. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor"un havlu attığı Avrupa arenasında, sadece Bursaspor ile Beşiktaş ülkemizi temsil ediyor. Bursa ve Kartal"ın kazanacağı puanlar, Türkiye için büyük önem taşıyor.

    Stat: İnönü
    Saat: 22:05
    Yayın: Star
    Hakem: Laurent Duhamel (Fransa)

    BEŞİKTAŞ
    Cenk
    Ekrem
    İ.Toraman
    Ferrari
    İ.Üzülmez
    Hilbert
    Aurelio
    Ernst
    Guti
    Quaresma (Holosko)
    Nobre
    T.Direktör: Bernd Schuster

    CSKA SOFYA
    Chavdarov
    Vidanov
    Esposito
    Minev
    Yanchev
    Trifonov
    Galchev
    Marquinhos
    Tonev
    Spas
    Sheridan
    T.Direktör: Jovanovski




    Kara Kartal Avrupa'da uçuşa hazır! İlk 11'ler Yorumları