Umut Bulut'un boşanma davasına devam edildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:13)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:13)    Cevap: 0    Gösterim: 593  

    09-16-2010

    Umut Bulut'un boşanma davasına devam edildi

    Umut Bulut'un boşanma davasına devam edildi
    Trabzonsporlu futbolcu Umut Bulut'un eşi Esma Bulut'a evi terk ettiği gerekçesiyle açtığı boşanma davasına devam edildi.

    Trabzon Aile Mahkemesindeki duruşmaya, davalı Esma Bulut ile avukatı Selma Aslan katıldı. Davacı Umut Bulut ise duruşmaya katılmadı.
    Hakim değişikliği nedeniyle eski tutanakların okunduğu duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

    Esma Bulut'un avukatı Aslan, duruşma çıkışında gazetecilerin Umut Bulut'un Esma Bulut'u darbettiği yönündeki iddiaları hatırlatması üzerine, ''Bu konuya ilişkin hukuki işlemler sürüyor'' dedi. Aslan, boşanma davasıyla ilgili olarak da devam eden bir dava hakkında beyanda bulunmanın doğru olmayacağını söyledi.

    Esma Bulut ise Umut Bulut ile aralarındaki anlaşmazlıkla ilgili düşüncelerini soran gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

    Umut Bulut, 28 Nisan 2008'de Esma Bulut ile evlenmişti. Bir süre sonra aralarında şiddetli geçimsizlik başladığı belirtilen taraflardan Esma Bulut'un evi terk etmesi üzerine Umut Bulut, geçen yılın mart ayında Esma Bulut'tan boşanmak için dava açmıştı. Dava sonrası, Umut Bulut, avukatı aracılığıyla Esma Bulut'a ''eve dön'' çağrısında bulunmuştu.

    Çağrının ardından 7 Ocak 2010'da Akçaabat ilçesi Yıldızlı beldesindeki eve dönen Esma Bulut ile Umut Bulut arasında tartışma çıkmıştı. Esma Bulut, Umut Bulut'un kendisini dövdüğü gerekçesiyle Trabzon Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Umut Bulut ise eşi Esma Bulut'u dövdüğü yönündeki iddiaları reddederek, bu iddiaların kendisinden nafaka alınması amacıyla ortaya atıldığını ileri sürmüştü.

    Trabzonsporlu futbolcu Umut Bulut'un eşi Esma Bulut'u dövdüğü iddiasıyla ilgili olarak başlatılan soruşturmada savcılık takipsizlik kararı vermişti.

    Umut Bulut'un avukatı Ali Ozan Demir, Esma Bulut'un dövüldüğü yönündeki şikayetinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumundan alınan raporda Esma Bulut'ta herhangi bir darp veya cebir izine rastlanmadığının belirtildiğini söylemişti.




    Umut Bulut'un boşanma davasına devam edildi Yorumları