Fenerbahçe bu golü nasıl çıkaracak?   Konuyu açan: abı-hayat   İlk Mesaj: 07-07-2009 (10:51)   Son Mesaj: 07-07-2009 (10:51)    Cevap: 0    Gösterim: 725  

    07-07-2009

    Fenerbahçe bu golü nasıl çıkaracak?

    Fenerbahçe bu golü nasıl çıkaracak?
    Transfere milyonlarca dolar para harcayan F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın canı fena halde sıkkın. Nedeni ise G.Saray fanatiği bir işadamının elini çabuk tut...
    Fenerbahçe, ciddi bir izleyici kitlesine sahip olan Fenerbahçe televizyonunun kısaltılmış hali FB TV'yi kaptırdı.
    Olayın kahramanı bir Galatasaray fanatiği olan işadamı Kadir Yalçındere.



    Ankara'da bir yazılım firmasının sahibi olan Yalçındere, Türk Patent Enstitüsü'ne geçtiğimiz Ağustos ayında yaptığı başvuruyu sonlandırarak Fenerbahçe Kulübü'nün resmi televizyonu olan FB TV markasının kullanım hakkını bin liraya satın aldı.
    Yalçındere, geçen yıl Ağustos'ta Türk Patent Enstitüsü'ne FB TV için marka tesciline başvurdu ve bu sene haziran ayı başında bu marka resmen Ky Teknoloji Bilgisayar Ldt. Şt'ne tescilletti.
    Türk Telekom'un bu yıl içinde test yayınlarını tamamlayıp, uygulamaya geçireceği internet üzerinden Radyo ve TV yayını yapmaya imkan sağlayacak servisi IP TV'den yayın yapmak isteyen Yalçındere, Fikir Birliği TV'nin kısaltılmış hali FB TV'yi 115 TL'lik başvuru harcı ödeyerek TPE'ye başvurdu.
    Başvurudan sonra inceleme işlemi başlatan TPE, başvurulan markanın bir başkası tarafından kullanılmadığı, ve tescilli markalara benzemediğini onaylayarak aylık olarak yayınlanan TPE Resmi Marka Bültenin'de 3 ay süre ile ilan etti. Bu süre zarfında da isim hakkına hiçbir itiraz gelmedi ve isim Kadir Yalçındere'nin şirketine tescil edildi.



    Bu yılın Mart ayında da Fenerbahçe Spor Kulübü FB TV için başvuru yaptı, ancak marka Haziran 2009 itibarı ile Yalçıntepe'nin şirketine kayıtlı. Fenerbahçenin yapmış olduğu başvuru geçersiz sayıldı.
    Yalçındere, Haber7.com'a yaptığı açıklamada 'Bu kanaldaki amacımız, kriz ortamında Türkiyenin her tarafından, değişik fikirileri olan, fikirleri olupta hayata geçiremeyen ve bir taraftada yatırım için maddi imkanı olan ancak bir projesi olmayan kişileri bir araya getirip bir sinerji oluşturmak' dedi.
    www.fbtv.com.tr'yi tıklayanlar şimdilik karşılarında 'Fikir Birliği Televizyonu Çok Yakında Yayında ..!' yazısıyla karşılaşıyor.
    Şimdi ise merak edilen konu, Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım'ın nasıl bir yol izleyeceği...




    Fenerbahçe bu golü nasıl çıkaracak? Yorumları