Ronaldinho,yu kucaklarım   Konuyu açan: abı-hayat   İlk Mesaj: 05-23-2009 (06:03)   Son Mesaj: 05-23-2009 (06:03)    Cevap: 0    Gösterim: 621  

    05-23-2009

    Ronaldinho,yu kucaklarım

    Sarı lacivertli takımın kaptanı, geride kalan sezonu kendileri açısından "rezalet" olarak yorumlarken, "İstediklerimizin hiçbirini gerçekleştiremedik. Tersliklerden ve hatalarımızdan böyle oldu" dedi.

    FENERBAHÇE kaptanı Alex de Souza, sezonun kendileri için rezalet denecek derecede kötü geçtiğini belirtirken, Ronaldinho dahil yapılacak futbolcu transferlerinin kendisini rahatsız etmeyeceğini dile getirdi. Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi’nde düzenlenen Fenercell imza gününde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu sezonu değerlendirirken şöyle dedi:

    "Bu sezon bizim için rezalet geçti. İstediklerimizin hiçbirini gerçekleştiremedik. Her ne kadar çalışsak da çeşitli terslikler ve kendi hatalarımız, böyle bir sezon geçirmemize neden oldu. Sezonun bitimiyle beraber herkes evine gidecek, dinlenecek."

    Gelecek mi, başkana sorun

    Alex, "Ronaldinho’nun transferi seni rahatsız eder mi?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Ronaldinho benim çok yakın arkadaşım. Uzun seneler onunla beraber oynadım ve ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz.

    Ronaldinho, F.Bahçe’ye gelirse mutlu olurum. Bu takımın oyuncusu olduğum için, o sonradan geldiği için kesinlikle onu kucaklarım. Ronaldinho ya da başka bir oyuncunun gelmesi beni rahatsız etmez." Brezilyalı futbolcu, "Geleceğine inanıyor musun?" sorusu üzerine ise "Bu soruyu başkanımıza sorabilirsiniz, beni ilgilendirmiyor" dedi. Tecrübeli futbolcu, yeni sezonda yapılacak değişikliklerle ilgili ise "Sezon sonlarında ya da sezon başlarında değişiklerin olması gayet normal.

    Kararı yönetim verir

    Bu konuda karar verecek olanlar bizler değil, yöneticilerimizdir. Bizim yapmamız gereken, önümüzdeki Konyaspor ve Trabzonspor maçlarını kazanmak" diye konuştu.




    Ronaldinho,yu kucaklarım Yorumları