2 yıldız getireceğim dünya yerinden oynayacak   Konuyu açan: abı-hayat   İlk Mesaj: 05-16-2009 (06:58)   Son Mesaj: 05-16-2009 (06:58)    Cevap: 0    Gösterim: 625  

    05-16-2009

    2 yıldız getireceğim dünya yerinden oynayacak

    Ali Şen’e "İki yıldız getireceğim, bütün Türkiye ayağa kalkacak" diyen başkan Aziz Yıldırım’ın bir numaralı hedefinin Ronaldinho olduğu belirtildi.


    Fenerbahçe'nin dünyayı yerinden oynatacak hedefini açıklıyoruz: Ronaldinho
    F.Bahçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım'ın dünya çapında yankı uyandıracak iki müthiş transfer için kolları sıvadığı öğrenildi. Transfer harekatını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Yıldırım'ın hedefindeki isimlerden birinin Ronaldinho olduğu
    ifade edildi. Yıldırım'ın, "Ronaldinho'yu almak için ne gerekiyorsa yapacağım. Ayrıca Ronaldinho'nun yanı sıra çok büyük bir dünya yıldızı daha transfer edeceğim" dediği kaydedildi.

    Geçtiğimiz günlerde menajer Juan Figer'e Ronaldinho'nun fiyatını soran ve "En fazla 20 milyon euro eder" cevabı alınca da hemen kolları sıvayan Aziz Yıldırım'ın Milan'la temasa geçtiği belirtildi. İtalyanlar'ın, ilk 11'de yer bulamayan Ronaldinho'yu, yüksek maliyetinden kurtulmak için satmaya hazır olduğu vurgulandı. Başkan Yıldırım'ın, Brezilyalı yıldızın F.Bahçe'ye "Evet" demesi için Roberto Carlos ve Alex'i de devreye sokacağı sızan bilgiler arasında.




    2 yıldız getireceğim dünya yerinden oynayacak Yorumları