Beşiktaş'ın son transferi tamam gibi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 04-23-2009 (02:11)   Son Mesaj: 04-23-2009 (23:16)    Cevap: 2    Gösterim: 867  

    04-23-2009

    Beşiktaş'ın son transferi tamam gibi

    Beşiktaş, Ernst'in ardından, kadrosuna bir Alman futbolcu daha katmak için yaptığı çalışmalarda son aşamaya geldi.

    Beşiktaş, Süper Lig'in bitimine 6 hafta kala şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek için mücadele ederken, bir yandan da önümüzdeki sezonun transferleri için çalışmalarını sürdürüyor.

    Beşiktaş'a bu sezonun devre arasında transfer olan ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Fabian Ernst'in ardından, Siyah-Beyazlı yönetim, kadrosuna bir Alman futbolcu daha katmak için bir süredir sürdürdüğü temaslarda son aşamaya geldi.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denzili'nin isteği üzerine Siyah-Beyazlı yönetim bir süredir görüştüğü Eintracht Frankfurt forması giyen Michael Fink ile prensip anlaşmasına vardı. Eintracht Frankfurt ile 30 Haziran'da sözleşmesi sona erecek olan Alman futbolcu ile her konuda anlaşan Siyah-Beyazlı kulüp, bonservis bedeli ödemeden bu oyuncuyu kadrosuna katacak.

    Orta sahada görev yapan Fink, Beşiktaş ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Edouard Cisse'nin yerine transfer edilecek ve Cisse ile yeni bir sözleşme imzalanmayacak.

    27 yaşında 1.83 boyunda olan Fink, Stuttgart alt yapısında başladı. Daha sonra Arminia Bielefeld forması giyen Alman futbolcu 2006 yılından bu yana Eintracht Frankfurt'ta top koşturuyordu. Bu sezon Alman Ligi Bundesliga'da 27 maçta görev yapan Michael Fink 5'de gol kaydetti.

    Beşiktaş'ın bu futbolcuya ne kadar ücret vereceği henüz açıklanmazken, Siyah-Beyazlı kulübün önümüzdeki Fink ile ilgili resmi açıklamayı yapması bekleniyor.




    Beşiktaş'ın son transferi tamam gibi Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  04-23-2009, 21:48

    --->: Beşiktaş'ın son transferi tamam gibi


    Beşiktaş'ın yeni dinamosu Fink. Bundan sonra Nobre'nin kaleye şut atması yasak. Atacak Fink'e geri
    husiyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) husiyin

      Permalink - Mesaj no 2  04-23-2009, 23:16

    --->: Beşiktaş'ın son transferi tamam gibi


    107 gol yiyen kaleciyide beşiktaş alır herhalde 8-0 dan sonra
    kipchak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) kipchak