Üc Büyüklerin Büyüyen Düsüsü!   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-22-2009 (23:35)   Son Mesaj: 03-22-2009 (23:49)    Cevap: 3    Gösterim: 712  

    03-22-2009

    Üc Büyüklerin Büyüyen Düsüsü!

    Besiktas,Fenerbahce ve Galatasaray yillardir Türkcell Süper Ligin en zirvesindeki isimler. Ama bu sene Lig deki ve Avrupadaki performanslari dillerden düsmüyor basarili olduklari icin mi hayir aksine seyircilere güzel bir oyun izletemedikleri ve yenilmeye alistiklari icin. Eskiden onlarin yenilmesi süpriz olurdu herkes icin ama bu sene bütün dengeler degisti Sivasspor bir anadolu takimi olmasina ragmen uzun bir süredir Ligin zirvesindeki yerini kaptirmadi ve hala Ligin birincisi konumunda mücadelesini sürdürüyor üc büyüklerde Sivassporun en yakin takipcileri. Lig bu haldeyken her hafta dengeler degisirken artik kimin kazanacagini kimin kaybedecegini tahmin etmek zorlasiyor. Bakalim Üc büyükler olarak adlandirdigimiz takimlarin Haftaya bize yapacaklari süprizler neler_? sabirsizlikla bekliyoruz...




    Üc Büyüklerin Büyüyen Düsüsü! Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  03-22-2009, 23:42

    boynu Bükük ASLAN!


    Üc Büyüklerin Büyüyen Düsüsü!
    Turkcell Süper Ligin 25. Haftasının Kapanış Maçında Eskişehirspor, Deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 Mağlup Ederek Üç Puanın Sahibi Oldu.
    -RAKİP 9 KİŞİYKEN GOL YEDİ-

    Maçın 54. dakikasında Nadareviç'in kırmızı kart görmesiyle, geride kalan 36 dakikada 10 kişi oynayan rakibi karşısında galip gelemeyen Galatasaray, golü ise rakibi 9 kişiyken yedi.

    Kırmızı kart sonrasında maçı 10 kişiyle sürdüren Eskişehirspor, 69. dakikada attığı golünü, Engin Baytar'ın sakatlığı nedeniyle kenarda tedavi olduğu sırada 9 kişiyle oynarken buldu.

    -GALATASARAY 7. YENİLGİSİNİ ALDI-

    Galatasaray, Eskişehirspor'a evinde yenilerek, ligdeki 7. yenilgisini aldı.

    Sarı-kırmızılılar, evinde ise Eskişehirspor maçıyla birlikte Kocaelispor yenilgisinin ardından 2. yenilgisini almış oldu.

    Galatasaray, ligin ilk yarısında deplasmanda 4-2 yenildiği Eskişehirspor'a, yine yenilerek rövanşı alamadı.

    -27 YIL SONRA GELEN GALİBİYET-

    Eskişehirspor, Galatasaray karşısında lig tarihinde İstanbul'da 27 yıl sonra galibiyet almayı başardı.

    Konuk ekip, Galatasaray'a karşı İstanbul'daki tek galibiyetini 1981-1982 sezonunda, 14 Mart 1982 tarihinde 2-0'lık skorla almıştı. Kırmızı-siyahlılar, bu tarihten sonra deplasmanda yaptığı 6 maçın 5'ini yitirmiş, 1'inde de berabere kalmıştı.
    oguzhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) oguzhan

      Permalink - Mesaj no 2  03-22-2009, 23:46

    Fener'e timsah darbesi


    Üc Büyüklerin Büyüyen Düsüsü!
    Turkcell Süper Lig'in 25. Hafta Maçında Fenerbahçe, Bursaspor'a Deplasmanda 2-1 Yenildi.
    Bursaspor, 4. dakikada yediği gol nedeniyle maça konsantre olmakta zorlandı. Rakibinin orta alanda kurduğu baskıyı aşmakta zorlanan yeşil-beyazlı takım, 20. dakikadan sonra toparlanarak rakip kaleye gitmeye başladı.

    Fenerbahçe de ilk dakikalarda öne geçmenin verdiği moralle daha rahat oynamaya başladı. Özellikle sol kanadı çok iyi kullanan sarı-lacivertli takım, Bursaspor'un top kayıplarını da hızlı hücumlarla değerlendirmeye çalıştı ama ikinci yaridaki buldugu bosluklari iyi degerlendiren Bursaspor 86. dakikada sol kanatta kazanılan serbest atışı kullanan Romashcenko, topu penaltı noktasına doğru ortaladı. Fenerbahçe defansına çarpan topu önünde bulan Tuna, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak skoru 1-1 yaptı. 93. dakikada ceza sahasına hızla giren Sercan'ın, Lugano tarafından düşürüldüğü pozisyonu hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan kaleci Ivankov, Volkan ve topu ayrı köşelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.
    Maç Bursaspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
    oguzhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) oguzhan

      Permalink - Mesaj no 3  03-22-2009, 23:49

    Sivasspor 1 - 1 beşiktaş


    Üc Büyüklerin Büyüyen Düsüsü!
    Sivasspor ve Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un çok önemli puanlar kaybettiği haftada Sivas'ta berabere kaldı: 1-1

    Sivasspor'da Hayrettin Yerlikaya, Onur Tuncer ve Faruk Bayar, Beşiktaş'ta da tedavi amacıyla Almanya'da bulunan Gökhan Zan kadrolara dahil edilmedi.İlk yarının ilk 15 dakikası dengede geçti;Ancak sonraki dakikalarda Beşiktaş duran toplar ve kanatlardan getirdiği ataklarla üstün oynadı. Sivasspor ilk yarıda hiç isabetli şut çekemedi.Ancak Sivasspor ikinci yarıya hızlı başladı ve 49. dakikada Herve Tum, Mehmet Yıldız'ın ortaladığı topa çok sert bir kafa vuruşu yaparak takımının ilk isabetli şutunda golü bulmasını sağladı: 1 - 0
    Bu dakikadan sonra zaten fazla risk almayan takımların karşılıklı top kapma mücadelesi şeklinde geçen son 35 dakikada başka gol olmadı ve bu kritik haftanın en önemli maçında ligin lideri ve ikincisi birer puanı, birer golle aldı: 1-1
    oguzhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) oguzhan