'F.Bahçe'nin bize üstünlüğü sona erdi'   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 12-18-2012 (09:25)   Son Mesaj: 12-18-2012 (09:25)    Cevap: 0    Gösterim: 1051  

    12-18-2012

    'F.Bahçe'nin bize üstünlüğü sona erdi'

    'F.Bahçe'nin bize üstünlüğü sona erdi'
    'F.Bahçe'nin bize üstünlüğü sona erdi'

    Galatasaray'ın renkli yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisinin öncesi ve sonrası ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

    Galatasaray'ın renkli yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisinin öncesi ve sonrası ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

    Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinden 2-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray'da Futbol Komitesi Üyesi Abdürrahim Albayrak, açıklamalarda bulundu.

    Başarılı yönetici, Fenerbahçe'ye karşı artık psikolojik bir üstünlük kurduklarını ifade ederken, derbi maçındaki heyecanını hayatı boyunca yaşamadığını vurguladı.

    İşte Albayrak'ın röportajından öne çıkanlar...

    BENİ SOYUNMA ODASINDA SAKİNLEŞTİRDİLER

    "F.bahçe'ye Arena'daki ilk derbide yenilmiştik. Artık Fenerbahçe'nin, Galatasaray'a karşı psikolojik üstünlüğü kesinlikle sona erdi ve tarih oldu. Geçen sezon Kadıköy'de, 2-0 öndelerdi. 2-2 yaptık ve son saniye Baros'un topu direkten döndü. "Yeneceğiz" diye garanti yok ama Fenerbahçe'nin bize karşı üstünlüğü sona erdi."

    "Fenerbahçe galibiyeti çok iyi oldu. Ben hiçbir maçta bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Fatih Hoca beni devre arası sakinleştirmeye çalıştı. Yüzümde artık nasıl bir ifade gördüyse soyunma odasında ceketimi, gömleğimi çıkarttırıp "Nefes al" dedi. Sıkıntıdan bunaldım ve gözlerim kan çanağına dönmüş. Hasan Şaş ve Ümit Hoca üzerimi çıkarttı. Bu işler dışarıdan göründüğü gibi kolay değil."

    FATİH HOCA EVİNİN YOLUNU UNUTTU

    "Futbolda yenilgiler olabilir. Formsuzluk ya da sakatlık da olabilir. Ancak biz hiç yılmadık. Birlik ve beraberlik içinde olduk. Gaziantepspor maçından sonra gece 01.00'e kadar statta oturduk. 3 günde bir maç yapmak bizi bile yordu. Ancak Fatih Terim 3 hafta içinde evinde yemin ediyorum ya 2 ya da 3 akşam kalmıştır. Kendisini Florya'ya kapattı."

    "Fatih Terim ve Ünal Aysal'ın moralini yüksek tutmamız lazım. Onların etrafına perdeler örer, Yönetim olarak Aysal ve Terim'i her şeyden korursak G.Saray çok büyük başarılara imza atacaktır. İkisinin de kafaları rahat olması lazım. Ben 24 saat çalışıyorum ve G.Saray için ölünceye kadar çalışacağım. Hocamıza ve başkana sonuna kadar güvenmemiz lazım."

    TERİM VE KOCAMAN DARGIN DEĞİL

    "Fatih Terim de, Aykut Kocaman da çok büyük camiaların hocası. Terim ve Kocaman'ın arasında dargınlık olması söz konusu değil. Gökhan'ın Fatih Terim'e sarılmasını eleştirenler olmuş. Bakın Gökhan Gönül, o kadar iyi Fenerbahçeli ki, bunu konuşmamak lazım. Doğal olan zaten bu. Düşman kardeşler gibi olmaz bu iş."

    KAN DAVASI İLE BİR YERE VARAMAYIZ

    "Biz de Kadıköy'e gideceğiz. Onlar da kendilerini karşıladığımız gibi bizi karşılaşıp, ağırlayacaklar. Doğrusu da zaten bu. Kavga değil."

    "Fenerbahçeli yöneticileri maç günü kapıda karşıladık, birlikte yemek yedik. Ardından rakibimiz sahaya çıkarken Ömer Temelli ile kol kola zeminde yürüdük. Aykut Kocaman ile sarılıp "Hoş geldin" dedim ve bütün futbolculara da aynı lafı söyledim. Isınma bitene dek de orada durdum ben. Niye, "Onlar bizim misafirimiz" demek için. Kan davası ile Türk futbolu hiçbir yere gelemez."

    "Taraftarları eğitmemiz gerekli. Maçtan sonra Fenerbahçeyi yöneticiler bizi tebrik etti. Siz yaparsanız, karşılığı gelir. Biz de Kadıköy'e gittiğimizde onlar da aynı güzellikte hatta daha iyi şekilde karşılayayıp, bizi ağırlayacaklardır. Hepimizin sivri demeçlerden kaçınması gerek."

    (hurriyet.com.tr)





    'F.Bahçe'nin bize üstünlüğü sona erdi' Yorumları