Terim'den Muslera açıklaması!   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 12-04-2012 (20:58)   Son Mesaj: 04-06-2013 (14:18)    Cevap: 1    Gösterim: 8730  

    12-04-2012

    Terim'den Muslera açıklaması!

    Terim'den Muslera açıklaması!
    Terim'den Muslera açıklaması!

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Braga maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Braga maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

    Fatih Terim şöyle konuştu: "Herkesin çıkmayı hak ettiği bir gruptaydık. Ama bu maça böyle çıkmak denk geldi. Braga bu grubun en güçlü ve en kaliteli ekiplerinden bir tanesi. Ama futbol böyle birşey, bazen şartlar ne olursa olsun istediğiniz sonuçları alamıyorsunuz. Braga bizi yendiği zaman ikinci maçta 3 puanı vardı, şuan 6. maçı ve yine 3 puanı var. Bizim o zaman hiç puanımız yoktu, şimdi 7 puanımız var. Bu Braga'nın kaliteli bir takım olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yarın bizim için çok zor bir maç olacak ama inşallah istediğimiz alıp gideriz. Bunun için aklımız ve bedenimiz sahada olacak. Umarım İngiltere'den gelecek haberleri beklemek zorunda kalmayız. Ümit ederim ters bir durumda kalmayız. Yarın oyun anlayışımızda hiç bir değişiklik olmayacak."

    KAZANARAK YA DA KAYBEDEREK....
    "İngiltere'den gelecek haberlere göre maç içi stratejimiz değişebilir. Umarım kendi işimizi kendimiz bitiririz. Kazanarak ya da kaybederek... Önemli olan turlamak."

    MUSLERA OYNAYACAK MI?
    "Son maçta Muslera şanssız bir durum geçirdi. Bizim için önce futbolcu sağlığı geliyor. Sağlık heyetimiz son sürat çalışıyor. Eğer oynattığımız zaman sağlığında herhangi bir sıkıntıya yok açmayacaksa, oynatmayı düşünüyoruz. Muslera tüm şartlar elverirse oynayacak."

    İSTANBUL'DAN DAHA ZOR GEÇECEK
    "Braga'nın kaliteli bir takım olduğunu söyledim. Onlar da gruptan çıksaydı hak etmiş olacaklardı. Braga'nın herhangi bir sıkıntısı yok. Mağlup olmaları halinde bile kaybedecekleri bir şey yok. Saha ve seyirci avantajları da var. Ama ekonomik olarak kazanmak isterler ve de prestij maçı. Bizden daha rahat ve avantajlı oldukları gerçek. Bu maç İstanbul'dan daha zor geçecek."

    Öte yandan Terim'in düzenlediği basın toplantısında tercüme sıkıntısı yaşandı. Portekizli gazetecilerin bazı soruları anlaşılmadı.





    Terim'den Muslera açıklaması! Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  04-06-2013, 14:18

    → Terim'den Muslera açıklaması!


    Alıntı:
    muslera musluman mi olacak-Terim'den Muslera açıklaması!

    Musleranın müslümanlıgı kabul etmesi hakkında hiç bir şey yok bu konusmada. Lütfen daha dikkatli olun.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci