ALLAHc.c. ya tekbir duam var benim her abdest alışında ve namazımın sonunda okudugum dua günahmı isyanmı kararsızım ama okuyorum.
ALLAHIM Tarafından bana enkısa zamanda Tan yelini agartıpta dogdurdugun o parlak güneşin hürmetine,Geceleyin yeryüzüne ve gök yüzüne karanlıklar bastıgı vakit bir kandil gibi aydınlattıgın o Ayın hürmetine gökyüzüne serpmiş oldugun sayısını bilmedigimizkadar çok yıldızların hürmetine, hz.Cebrail,hz.mikail,hz.israfil, ve hz.azrail olmak üzere bu 4 büyük melegin hürmetine, hz.Adem den iki;cihanın güneşi serveri olan hz. Muhammed s.a.v. ve bu iki mubarek peygamber arasında gelip geçen bütün mubarek peygamberlerin yüzü suyu hürmetine,başta hz. kuran-ı kerim olmak üzere göndermiş oldugun bütün kutsal kitapların hürmetine. Senden benim için belirlemiş oldugun o ecel vaktini dilemekteyim.
Ben kemiksiz dilimin şerrinden kendi nefsimin öfkemin şerrinden yaratıkların şerrinden hasetcilerin fitnecilerin şerrinden cinlerin şerrinden karanlık gecenin şerrinden ve cennetinden kovdugun o mellun şeytanın şerrinden tan yerini agırtan rabbime sıgınırım. Bunların şerrinden ALLAHIM sana karşı gelmekten asi olmaktan isyan etmekten sessizligin seninde senin sesinden mahrum kalmaktan kendi elimle kendi canımı alıp sonsuz bir azaba sürüklenmekten karşımdaki kişilere zararverip kalplerini kırmaktan dünyevi sebepler yüzünden sonsuz baki olan ahiretimin yok olmasından korkar sana sıgınırım. Bu musubetlerle beni yüzyüze getirmektense enkısa zamanda ecelimi nasip et ve sen dile bilirimki sen dilemeden ben dileyemem. Ben bu dünyanın bütün sevkinden sefasından lütfundan güzelliklerinden sıyrıldım sadece senin için yaşayıp senin için ölen salih kullarından eyle.Dünyevi bütün hissiyat ve arzuları çıkar at içimden.Benim bu dünyada kendi nefsiyat ve iradesizligim yüzünden kaybettigim güzel şeyleri bana ahirette nasip eyle ve enkısa zamanda yanına kabul eyle beni amin.