Sinema
Awake (Anestezi) [2007]   Konuyu açan: kipchak   İlk Mesaj: 03-28-2008 (12:07)   Son Mesaj: 11-27-2012 (09:44)    Cevap: 1    Gösterim: 3406  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen kipchak

    03-28-2008

    Awake (Anestezi) [2007]

    21 Mart 2008'de Sinemalar'da.. Konusu Görünürde, Clayton Beresford, Jr’ın (Hayden Christensen) hayatı dört dörtlüktür. Ona tapan bir annesi (Lena Olin), Samantha Lockwood (Jessica Alba) adında harika bir nişanlısı, başarılı bir ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00





    21 Mart 2008'de Sinemalar'da..


    Konusu

    Görünürde, Clayton Beresford, Jr’ın (Hayden Christensen) hayatı dört dörtlüktür. Ona tapan bir annesi (Lena Olin), Samantha Lockwood (Jessica Alba) adında harika bir nişanlısı, başarılı bir kariyeri ve hekesin hayallerini süsleyecek kadar büyük bir servete sahiptir. Buna rağmen, Clay’in hayatı mükemmel değildir: Sam ile olan ilişkisini gizli tutuyordur çünkü Sam, kimi zaman küstah da olabilen annesi Lilith’in yanında çalışıyordur. Bunun da ötesinde Clay, kalp rahatsızlığı nedeniyle geçireceği nakil için uygun bir kalp beklemektedir.

    Awake (Anestezi) [2007]

    Jack Harper (Terrence Howard) ise, Clay’in arkadaşı ve kardiyolojistidir. Clay’in geçirdiği ilk kalp rahatsızlığında ona müdehale eden de Jack’tir. İki genç adamın dostluğu böyle başlamıştır ve Jack, Clay’in özel isteği ile, aynı zamanda kalp naklini gerçekleştirecek olan cerrahtır. Nadir kan grubu nedeniyle uygun kalbin bulunması gecikirken, Clay’in hayattan tek beklentisi vardır: Annesine gerçekleri anlatıp, çok sevdiği nişanlısı Sam’i daha fazla üzmeden onunla evlenebilmek.

    Awake (Anestezi) [2007]

    Çok geçmeden, Sam’in de ısrarlarıyla, Clay annesine gerçekleri anlatır ve tahmin ettiği gibi, annesinin büyük tepkisi ile karşılaşır. Lilith’in Sam veya kendisi arasında seçim için rest çektiği Clay, hemen o gece, Jack’in sağdıçlıklarını yaptığı ayaküstü bir törenle Sam’le evlenir. Nikahtan hemen sonra, Clay’in çağrı cihazına bir mesaj gelir: Aranılan kalp sonunda bulunmuştur.

    Awake (Anestezi) [2007]

    Yeni evli çift, hemen hastaneye koşar. Burada Jack, onları ameliyatı birlikte gerçekleştireceği meslektaşları Dr. Putnam (Fisher Stevens) ve Hemşire Carver (Georgina Chapman) ile tanıştırır.


    Awake (Anestezi) [2007]

    Clay’in başına gelen, tıp dünyasında “anestezi farkındalığı” adı verilen bir durumdur ve hasta, etrafında olup biten her şeyi duyabiliyor ve hissedebiliyordur ancak konuşamıyor veya hareket edemiyordur.


    Fragman

    [YT]oRC6e-H-T5U[/YT]


    rabiaD bunu beğendi.




    Awake (Anestezi) [2007] Filmiyle ilgili Yorumlar




      Permalink - Mesaj no 1  11-27-2012, 09:44

    → Awake (Anestezi) [2007]


    peki kimin kalbi alınıyor ??
    rabiaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) rabiaD