Sinema
The Bucket List (Şimdi ya da Asla) [2008]   Konuyu açan: kipchak   İlk Mesaj: 02-08-2008 (14:22)   Son Mesaj: 02-08-2008 (14:22)    Cevap: 0    Gösterim: 2257  

    02-08-2008

    The Bucket List (Şimdi ya da Asla) [2008]

    Konusu Milyoner şirket sahibi Edward Cole (Jack Nicholson) ile işçi sınıfına mensup araba tamircisi Carter Chambers’ın (Morgan Freeman) dünyaları apayrıdır. Yolları, bir hastane odasını paylaşmalarıyla kesişir ve iki ortak noktaları ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00



    The Bucket List (Şimdi ya da Asla) [2008]
    Konusu

    Milyoner şirket sahibi Edward Cole (Jack Nicholson) ile işçi sınıfına mensup araba tamircisi Carter Chambers’ın (Morgan Freeman) dünyaları apayrıdır. Yolları, bir hastane odasını paylaşmalarıyla kesişir ve iki ortak noktaları olduğunu keşfederler: “Tahtalı köyü boylamadan önce” hayatlarının kalan kısmını hep yapmak istedikleri her şeyi yaparak geçirme arzusu ve kendileriyle farkında olmadıkları bir barışma ihtiyacı.

    Birlikte, hayatlarının araba seyahatine çıkarlar; ve bu süreçte dost olur, hayatı dolu dolu, içgörü ve mizahla yaşamayı öğrenirler.

    Her macera, listelerine yeni bir madde ekler.

    The Bucket List (Şimdi ya da Asla) [2008]

    Yapım Notları

    Oscar ödüllü aktörler Jack Nicholson ve Morgan Freeman’ın başrollerini paylaştığı bu komedi dramanın diğer önemli oyuncuları ise Emmy ödüllü Sean Hayes (“Will & Grace”) ve üç kez Altın Küre adayı Rob Morrow (“Northern Exposure”).

    Yönetmenliğini (“A Few Good Men”le Oscar adayı) Rob Reiner’ın üstlendiği filmin senaryosu Justin Zackham’ın (“Going Greek”) imzasını taşıyor.

    The Bucket List (Şimdi ya da Asla) [2008]

    “The Bucket List / Şimdi Ya da Asla””nın yapımcılığını Alan Greisman (“Soapdish”), Rob Reiner, Craig Zadan (“Hairspray”) ve Neil Meron (“Hairspray”), yönetici yapımcılığını ise Travis Knox (“Hairspray”), Justin Zackham ve Jeffrey Stott (“Seinfeld”) gerçekleştirdi.

    Filmin yaratıcı ekibi, görüntü yönetiminde (“Seabiscuit”la Oscar adayı) John Schwartzman, yapım tasarımında Bill Brzeski (“Stuart Little 2”) ve kurguda Robert Leighton’dan (“For Your Consideration”) oluşuyor.

    Filmin müziği ise Marc Shaiman’a (“Hairspray”) ait.

    Film için özel olarak yazılmış “Say” adlı orijinal şarkıyı çok sayıda Grammy Ödülü sahibi John Mayer seslendiriyor.

    “The Bucket List/ Şimdi Ya da Asla”nın dünya çapındaki dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment şirketi olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek

    Fragman
    [YT]BFo6nUWlQ2Y[/YT]






    The Bucket List (Şimdi ya da Asla) [2008] Filmiyle ilgili Yorumlar