Sinema
The Eye (Göz) [2008]   Konuyu açan: kipchak   İlk Mesaj: 01-22-2008 (14:26)   Son Mesaj: 04-28-2008 (02:01)    Cevap: 2    Gösterim: 2290  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen kipchak

    01-22-2008

    The Eye (Göz) [2008]

    Konusu Sydney Wells (Jessica Alba) Los Angeles’ta yaşayan başarılı, bağımsız bir konser viyolonistidir. Çocukluğunda yaşadığı trajedi, görme yeteneğini kaybetmesine neden olmuştur. Hikâyenin açılışında, Sydney hayatı boyunca beklediği çifte kornea nakli ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00





    Konusu

    Sydney Wells (Jessica Alba) Los Angeles’ta yaşayan başarılı, bağımsız bir konser viyolonistidir. Çocukluğunda yaşadığı trajedi, görme yeteneğini kaybetmesine neden olmuştur. Hikâyenin açılışında, Sydney hayatı boyunca beklediği çifte kornea nakli ameliyatı geçirerek görme yeteneğine kavuşur. Ameliyattan sonra Sydney göz doktoru Dr. Paul Faulkner (Alessandro Nivola)’ın yardımı ve ablası Helen (Parker Posey)’in desteğiyle tekrar görmeyi öğrenir.

    The Eye (Göz) [2008]

    Ancak Sydney'in mutluluğu kısa ömürlü olacaktır; karanlık ve korkutucu imgeler, açıklanamaz bir şekilde genç kadına musallat olur. Bu görüntüler ameliyatın geçici bir yan etkisi midir, Sydney’in zihninin görmeye alışırken verdiği tepki midir, hayal gücünün bir ürünü müdür yoksa korkutucu derecede gerçek midir? Ailesi ve dostları, genç kadının akli dengesinden şüphe ederken, Sydney isimsiz göz donörünün, sadece kendisinin görebildiği korkunç bir dünyaya kapı açtığına ikna olur.

    The Eye (Göz) [2008]

    Lionsgate and Paramount Vantage’ın sunduğu, The Eye / GÖZ algı ve gerçekliğin sınırlarını test eden, kanınızı donduracak bir doğaüstü gerilim.

    Uluslararası popülarite kazanmış gerilim filmi ONLAR / THEM’in yönetmenleri David Moreau ve Xavier Palud’un yönettiği, The Eye / GÖZ’ın başrollerinde Jessica Alba, Alessandro Nivola, Parker Posey ve Rade Serbedzija var.

    The Eye (Göz) [2008]

    The Eye / GÖZ’ın yapımcılığını Paula Wagner ve Don Granger, yönetici yapımcılığını ise Mike Elliott, Peter Chan, Roy Lee, Doug Davison, Michael Paseornek, Peter Block, Tom Ortenberg, Michelle Manning ve Darren Miller üstleniyor.

    Fragman
    [YT]No1jc7RvgCI[/YT]



    alptraum bunu beğendi.




    The Eye (Göz) [2008] Filmiyle ilgili Yorumlar




      Permalink - Mesaj no 1  03-15-2008, 02:28


    emeğine sağlık...teşekkür ederim.
    kcihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) kcihan Ziyaretci

      Permalink - Mesaj no 2  04-28-2008, 02:01


    cok cok tsk ler ellerinize saglik
    sahmeran_67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) sahmeran_67 Ziyaretci