Sinema
Push Filmi 2009   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2009 (19:49)   Son Mesaj: 01-21-2009 (19:49)    Cevap: 0    Gösterim: 9553  

    01-21-2009

    Push Filmi 2009

    Konusu Telekinetik ve durugörü yeteneği olan ve Çin’de yaşayan bir grup Amerikalı, Beijing’deki hükümet görevlilerinden saklanmaktadır. Artık rahat bırakılmaları için farklı yeteneklerini bir arada kullanacakları son bir görevi yerine getirmeleri ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00


    Konusu
    Telekinetik ve durugörü yeteneği olan ve Çin’de yaşayan bir grup Amerikalı, Beijing’deki hükümet görevlilerinden saklanmaktadır.

    Artık rahat bırakılmaları için farklı yeteneklerini bir arada kullanacakları son bir görevi yerine getirmeleri gerekmektedir.

    Asagida verecegim ikinci linkteki fragmani izlemenizi tavsiye ederim. Filmin bir yerinden kesinti halinde sunulmus bu fragman push filminin gercekten güzel olacaginida anlatiyor.

    Silah meraklilari icin de güzel bir film. Kimi elestirmenlerce simdiden klonlasmis film elestirisini almis olsada, filmde kullanilan kurgu ve görsel efekt izleyiciye bunu unutturacaktir.


    Nasilki korku filmlerinde her tema aynidir ama farkli görselliklerde ve kücük kurgularda hosumuza gider.


    Push filmi tür olarak BilimKurgu/gerilim/aksiyon gibi dallara girebilir.







    Push Filmi 2009 Filmiyle ilgili Yorumlar