Sinema
Kabadayı [2007]   Konuyu açan: kipchak   İlk Mesaj: 01-20-2008 (14:53)   Son Mesaj: 03-14-2008 (12:58)    Cevap: 8    Gösterim: 5704  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen kipchak

    01-20-2008

    Kabadayı [2007]

    Konusu Eski kabadayılardan kim kaldı... Meşhur kabadayılardan Ali Osman, eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği eski aşkının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat, ...

    Film Puani: 0 üye puan vermiştir / 10.00



    Kabadayı [2007]

    Konusu

    Eski kabadayılardan kim kaldı...
    Meşhur kabadayılardan Ali Osman, eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği eski aşkının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat, sevgilisi Karaca ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca’ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise, kızı geri alabilmek için herşeyi göze almıştır. Ali Osman’ın bundan böyle tek amacı, oğlu Murat ve sevgilisi Karaca’yı canı pahasına korumaktır ve bu yolda karşısına çıkan herşeyi yok etmeye hazırdır.

    Yeni sezonun en iddialı filmi 'Kabadayı' için Türk Sineması'nın gişe canavarları biraraya geldi. 90'larda 'Eşkıya' filmiyle 2 milyon 600 bin kişiyi sinemalara çeken yönetmen Yavuz Turgul, Filma- Cass'ın sahibi Mine-Ömer Vargı ve Şener Şen bir kez daha rekorlar kırmaya hazırlanıyor. 'Hababam Sınıfı' ve 'Sınav' gibi 'hit'lerin yapımcısı, sekiz filmiyle 13 milyon kişiye ulaşan Fida Film'in sahibi Murat Akdilek de üçlüyle çalışacak. Kabadayı'nın senaryosunu Yavuz Turgul yazacak, yönetmenliğini ise 'Her Şey Çok Güzel Olacak'la adını duyuran Ömer Vargı yapacak. Şener Şen yaşlı kabadayı Ali Osman'ı, Kenan İmirzalıoğlu ise genç kabadayı Devran'ı canlandıracak. Farklı jenerasyondan iki kabadayının mücadelesini anlatan filmde İsmail Hacıoğlu da rol alacak.

    Kabadayı [2007]

    Sinema sektörünün dev isimleri Yavuz Turgul, Murat Akdilek ve Mine-Ömer Vargı, 'Kabadayı' adlı ortak bir film hazırlıyor. Filmde başrolleri Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu paylaşacak..

    Fida Film'in sahibi Murat Akdilek, Filma-Cass'ın sahipleri Mine ve Ömer Vargı ve ünlü senarist-yönetmen Yavuz Turgul, 'Kabadayı' adlı bir film çekmek için güçlerini birleştirdi. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazacağı filmi Ömer Vargı yönetecek. Filmin başrollerini ise Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu paylaşacak.

    Kabadayı [2007]

    RACONLARI FARKLI
    İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan'ın da rol alacağı film, biri eski diğeri yeni iki kabadayının öyküsünü beyazperdeye taşıyacak. Şener Şen filmde 'Ali Osman' adında haksızlığa uğrayanları ve güçsüzleri korumayı racon edinen bir kabadayıyı canlandıracak. Kenan İmirzalıoğlu ise hayranlarının karşısına mafya liderliğini racon edinmiş yeni jenerasyon kabadayısı 'Devran' karakteriyle çıkacak. Film, uğruna mücadele ettikleri değerler farklı olan bu iki kabadayı arasındaki düşmanlığı ve çekişmeleri anlatacak.

    Fragman
    [YT]BfQzQtyhhuE[/YT]




    ferrari1983 ve altayim bunu beğendiler.




    Kabadayı [2007] Filmiyle ilgili Yorumlar




      Permalink - Mesaj no 1  01-29-2008, 20:35


    çok hoş bir film herkese izlemesini tavsiye ederim
    crazyercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) crazyercan Ziyaretci

      Permalink - Mesaj no 2  02-02-2008, 21:31


    gorundu nasıl ? ki bilgi verilmıyor hic bir filmde

      Permalink - Mesaj no 3  02-02-2008, 21:36


    @pooo

    Anlamadim sorunu ne bilgisi verilmiyor
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

      Permalink - Mesaj no 4  02-02-2008, 22:08


    pardon dostum ya ben tanıtım bölümüne yazmısım tesekkurler

      Permalink - Mesaj no 5  02-10-2008, 12:36


    valla bende filmi izledim. şiddetle tavsiye ederim. zaten filmde şener şen gibi bir oyuncu var. kenan imirzalıoğluda bu kadar iyi rolüne uyacağını düşünmemiştim. kesinlikle izlenmesi gereken bi film.

      Permalink - Mesaj no 6  03-13-2008, 15:59


    ızlen meye deger fılımlerden bırtanesı kenan ımırzalı ogluda tam bu fılme gore secılmıs bırısı
    kuralsiz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) kuralsiz66

      Permalink - Mesaj no 7  03-14-2008, 01:28


    Şener Şen oynuyor diye gittim, hiç hoşuma gitmedi. Filmde kopukluk var. Saçma sapan bir senaryosu var.

      Permalink - Mesaj no 8  03-14-2008, 12:58


    Bu filmin senaryosu hakikaten toplama bir senaryo olup türk sinemasina entegre edilmis

    ama en belirgin örnegi memento(Akil defteri) filminden alinti

    Memento filmini izleyenler hatirlar sanirim film sondan basliyor sonra siralamayi sen yapiyorsun felan karsiik bir senaryo vardi

    Bu tür filmlere aliskin olmayanlar icin senaryo yabanci gelebilir

    devam yesilcama
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum