gül kokulu NEBİ'ye (sav) benden

Ey Sevgili ! Aldığım her nefeste seni düşünür oldum. Emin ol ki Rasul'üm gözlerimden akan o yaşların tek sebebi, sana büyütmüş olduğum bu hasrettir! Hani gözlerinden akan o yaşlar vardı ...


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen destan

  1. Alt 07-17-2009, 15:02 #1
    destan Mesajlar: 102
    gül kokulu NEBİ'ye (sav) bendenEy Sevgiligül kokulu NEBİ'ye (sav) bendengül kokulu NEBİ'ye (sav) bendengül kokulu NEBİ'ye (sav) benden!gül kokulu NEBİ'ye (sav) benden
    Aldığım her nefeste seni düşünür oldum. Emin ol ki Rasul'üm gözlerimden akan o yaşların tek sebebi, sana büyütmüş olduğum bu hasrettir!

    Hani gözlerinden akan o yaşlar vardı ya;
    Ağlattılar ya seni o nasipsizler!
    Ben gülmeyeyim ömür boyu, dinmesin gözlerimdeki pınar ama sen dökme inci yaşlarınıgül kokulu NEBİ'ye (sav) bendengül kokulu NEBİ'ye (sav) benden!gül kokulu NEBİ'ye (sav) benden
    -------Ben de isterim senin sevginden saçım ağarsın, belim bükülsün! İsterim ki o yetimler gibi benim de saçlarımı okşasın elleringül kokulu NEBİ'ye (sav) benden.
    Ayağındaki toza can kurban SEVGİLİgül kokulu NEBİ'ye (sav) bendengül kokulu NEBİ'ye (sav) benden! Bu ümit tükenmeden, bu can bedenden ayrılmadan gel ne olurgül kokulu NEBİ'ye (sav) bendengül kokulu NEBİ'ye (sav) benden?!
    Hani açlıktan midene bağladığın taş vardı ya SEVGİLİ; o taş kadar olmak derdine deva bulmak için nelerimi verirdim bir bilsengül kokulu NEBİ'ye (sav) benden.!gül kokulu NEBİ'ye (sav) benden
    " GÜLLERİN EFENDİSİ " demişler bir kere sanagül kokulu NEBİ'ye (sav) benden. Senin kokuna, güzelliğine eş var mı ki yedi cihanda??????
    Ben en çok da geleceğini umut etmeyi sevdim En Sevgiligül kokulu NEBİ'ye (sav) benden! En çok da bu ümit yaşatıyor bu aciz yüreğigül kokulu NEBİ'ye (sav) benden.!
    Yıldızları da alıp gitmiştin yanında, sen gittiğinden beri karanlık gündüzlerimiz gecelerimiz Ey Nebi! Ümmetinin üzerine güneş doğmaz oluyor kimi zamangül kokulu NEBİ'ye (sav) benden. Şimdi sen gittin ya, ümmetin yetimlik çekiyor Ey SEVGİLİgül kokulu NEBİ'ye (sav) bendengül kokulu NEBİ'ye (sav) benden! ÜMMETİN SENİ ÇOK ÖZLÜYORgül kokulu NEBİ'ye (sav) bendengül kokulu NEBİ'ye (sav) bendengül kokulu NEBİ'ye (sav) benden.! Ve içlerinden bir aciz yürekli gökleri inletircesine:
    - Geeel Ey Nebi, Gel Güllerin Efendisi! Gel!gül kokulu NEBİ'ye (sav) benden

    mus'ab bunu beğendi.
  2. Alt 03-02-2010, 17:42 #2
    Ziyaretci
    Kayıtsız Üye Mesajlar: n/a
    Gözyaşlarımla okudum kardesim ellerine sağlık Allah c.c. seni Efendimiz s.a.v. yoldaş eylesin insAllah....

  3. Alt 03-03-2010, 15:01 #3
    mus'ab Mesajlar: 331
    Allah c.c razı olsun kardeşim ne kadar güzel ve hoş bir paylaşım.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.