Gençlik hapı bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 06-14-2011 (05:49)   Son Mesaj: 07-16-2011 (19:45)    Cevap: 1    Gösterim: 618  

    06-14-2011

    Gençlik hapı bulundu

    Gençlik hapı bulundu
    10 yıl içinde yaşlılığı ortadan kaldıran hapın piyasada olacağını iddia eden İngiliz profesör, “Benjamin Button filmindeki karakteri anımsatan bir deneyde yaşlı fareler gençleştirildi” dedi.İngiltere"deki University College of London"da görevli profesör Linda Partridge önümüzdeki 10 yıl içinde yaşlılığın olumsuzluklarını ortadan kaldıra bilecek bir hapın piyasa da olabileceğini iddia etti.

    Cheltenham Bilim Festivali"nde söz alan Partridge, orta yaşlardan itibaren günde bir tane alına bilecek hap sayesinde kalp hastalıkları ve Alzheimer gibi sağlık sorunlarının ortadan kaldırılabileceğini, hatta saç ve cildin gençlik yıllarındaki halini koruyabileceğini söyledi.

    Partridge, "Herhalde size minimum düzeyde yan etkisi olan bir hap sayesinde 5-10 yıl daha sağlıklı yaşayacağınızı söylesem hepiniz istersiniz" dedi ve gençlik hapının 10 yıl içinde hazır olacağına dair iddiasını dünyadaki araştırmalara dayandırdı.

    Bilim insanlarının sağlık ve uzun yaşamla ilgili genlere yönelik çalışmalar yaptığına değinen Partridge, ABD"de ki Harvard Üniversitesi"n de görevli uzmanların "Benjamin Button"ın Tuhaf Hikaye si " filmindeki karak te ri anım sa tan bir deney yaptıklarını söyleyerek "Yaşlı fareleri yeniden gençleştirmeyi başardılar" dedi.

    Haberturk





    Gençlik hapı bulundu Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-16-2011, 19:45

    --->: Gençlik hapı bulundu


    Gençlik hapı gerçekten bulunur mu ya da etkili olurmu bilmem ama kilolu insanlar herzaman olduklarından yaşlı görünürler.
    Stres ve gece uykusunu alamama ve düzensiz uyku özelliklede gece 23.00-3.00 saatleri arasında uyumamak cildi yaşlandırıyor.
    Az su tüketmek yaşlılık sebebidir,aşırı soğuğa ve aşırı güneşe maruz kalmak cildi yine yaşlandırır.
    Eğitim seviyesi yüksek insanlar eğitim seviyesi kendilerine göre daha az olan akranlarına göre daha fazla yaşlı görünürler.Belki de stres faktörü vardır.
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz