Ağız yaraları tadınızı kaçırmayacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 05-10-2011 (10:29)   Son Mesaj: 05-10-2011 (10:29)    Cevap: 0    Gösterim: 558  

    05-10-2011

    Ağız yaraları tadınızı kaçırmayacak

    Ağız yaraları tadınızı kaçırmayacak
    Ekonomik kriz, her geçen gün zorlaşan hayat şartları ve çevre faktörünün de etkisi ile çağın en önemli sıkıntısı olan strese bağlı olarak artış gösteren ağız yaraları artık sorun olmaktan çıktı.Avrupa ülkelerinde bulunan ancak Mayıs ayının başına kadar Türk eczanelerinde bulunmayan devrimsel nitelikteki bir ürün ile ağız yaraları atık ülkemizde de insanlara günlerce acı çektirmeyecek. Eriyen film bant şeklindeki tıbbı malzeme uygulandığı andan saniyeler sonra acıyı dindirirken, kısa süre içinde de ağız yarasını iyileştiriyor. Bu müthiş ürün Aydın'daki eczanelerde de satılmaya başlandı.

    Türkiye"de faaliyet gösteren Famafactor isimli bir firma tarafından Türk hastalara sunulan ürünle toplumda her 5 kişiden birinde görülen ağız yaraları artık hastalara günlerce ızdırap çektirmeyecek. Aft veya genel adları ağız yaralarının; Stres, sıkıntı, hastalıklar veya dengesiz beslenme sonucunda çıktığını belirten Eczacı Levent Mendirme, bu yaraların son derece batıcı ve kesif bir acı ile karakterize olduğunu belirterek "Bu acı bazen o kadar şiddetli olur ki hastalar yemek yemede ve konuşmada güçlük çekebilirler.

    Maalesef mevcut ürünler bu acıyı anında dindirmediğinden dolayı çoğu hasta tarafından tatmin edici bulunmamaktadır. Bu anlamda after remesense devrimsel nitelikte bir çözüm sunmaktadır. Kendinden eriyen film bant teknolojisi sayesinde aft uygulandığı yerde hemen koruyucu bir tabaka oluşturur. Bu tabaka sayesinde hastanın acısı anında giderilir ve hemen bir rahatlama sağlanır. Film bant 1-2 saat içinde kendiliğinden eriyerek kaybolur ve sahip olduğu Hyaluronik Asit sayesinde aftın iyileşmesini hızlandırır" dedi.

    After remesense film bantları Avrupa Birliği ülkelerin tamamında pazarda bulunmasına karşın Türkiye"ye Mayıs 2011 itibarı ile Farmafactor firması tarafından getirilerek Türk Hastalarına da sunulduğu belirtilirken, bu devrimsel nitelikteki ürünün artık tüm eczanelerde bulunabileceği belirtildi.

    Firmanın, günlük hayatı olumsuz etkileyen ve özellikle bayanların korkulu rüyası olan uçuk tedavisine yönelik benzer bir bandı da piyasaya sunmanın hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

    İHA





    Ağız yaraları tadınızı kaçırmayacak Yorumları