Astım hastalarına özel vantilatör   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 04-01-2011 (11:27)   Son Mesaj: 04-01-2011 (11:27)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    04-01-2011

    Astım hastalarına özel vantilatör

    Astım hastalarına özel vantilatör
    Yeni nesil vantilatörleri tasarlarken, sağlığı daha da ön planda tutan Ufo'nun yeni ürünlerini astım ve solunum rahatsızlığı olarlar bile gönül rahatlığıyla kullanabilecek.Ufo Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yeşil, "Piyasaya sunacağımız cihazlar ameliyathane standartlarında temizlik yapacak. Biz, bunu 5-10 bin euroluk profesyonel çareler değil herkesin yararlanabileceği evsel kullanımlar haline getirdik." dedi.

    Ufo Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yeşil, hedefleri ve yeni ürünleri ile ilgili Cihan"a açıklamalarda bulundu. 2010 itibari ile hedeflerini yakaladıklarını hatta aştıklarını belirten Yeşil, seneyi 17 milyon lira karla kapattıklarını duyurdu. Geçen sene 500 bin ürün sattıklarını aktaran Yeşil, 2011"de yeni ürünlerle tüketicinin karşısında olacaklarını bildirdi.

    Bu sene vantilatör grubunda iki yeni modelin piyasada olacağına işaret eden Abdullah Yeşil, büyük şehirlerde hava kirliliğinin meydana getirdiği olumsuzlukların giderilmesini öngören ürünler ile ilgili çalışmalarını artırdıklarını vurguladı. Bu anlamda 2011 içinde tüketiciyi yeni bir model ile buluşturacaklarına işaret eden Yeşil, ortaya koyacakları ürünün ameliyathane standartlarında temizlik yapacağını savundu. Yeşil, Astımı ve solunum rahatsızlığı bulunan, polene alerjisi olan herkes bu modelimizden yararlanacak." ifadelerini kullandı.

    2010"un satışları bağlamında olumlu geçtiğinin altını çizen Abdullah Yeşil, 2011 hedefleri ile ilgili de şunları kaydetti:

    "Geride bıraktığımız sene hakikaten enteresandı. Haziran ayında yaz gelmemesine rağmen mevsim sonuna tekabül eden 3 haftada öyle bir sıcak vardı ki bir sezon boyunca satacağımızdan daha fazla mal satmamıza imkân tanıdı. Satışlardan memnunuz. Isıtıcı satışları da öngörülerimize uygun. Firma olarak 2011"i 2010"dan daha iyi görmek istiyoruz. Planlarımız ve algılarımız buna işaret ediyor. İyi adetlere ulaşacağız."





    Astım hastalarına özel vantilatör Yorumları