Göz tedavisinde büyük devrim! / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-25-2011 (16:30)   Son Mesaj: 03-25-2011 (16:30)    Cevap: 0    Gösterim: 979  

    03-25-2011

    Göz tedavisinde büyük devrim! / VİDEO

    Göz tedavisinde büyük devrim! / VİDEO
    Türkiye'de bir ilk, hem uzak hem de yakın gözlük kullanmak yeni çıkan tedavi yöntemiyle tamamen ortadan kaldırılıyor.Türkiye"de ilk kez uygulanmaya başlanan yeni yöntemde yüzde 90 oranında başarı sağlandığını belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Sinan Göker, yeni geliştirilen tedavide çok ileri teknoloji kullanıldığını söyledi.

    Kullanılan yeni sistemle yakın ve uzak göz problemlerinin kolayca ortadan kaldırıldığını ve yeni tedavinin çok ileri teknoloji kullanılarak geliştirildiğini açıklayan Göker, tedavinin "Supracor Yöntemi" olarak adlandırıldığını belirtti.

    Yeni yöntemin Avrupa"dan sonra Türkiye"de ilk kez kullanılmaya başlandığını dile getiren Göker, "Bu işlem hastalarda damla kullanılarak yapılıyor. İşlem yaklaşık her göz için dört dakika sürüyor. İnsanlar, tedavi sonrası evlerine gönderiliyor ve sabah olduğunda tekrar eskisi gibi görmeye başlıyor" dedi.

    Kanal 7 Haber Saati"nde Meryem Yapıcı imzasıyla ekrana gelen haberde Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Sinan Göker, yeni çıkan teknoloji sayesinde tedavide büyük devrim yaşandığına vurgu yaptı.





    Göz tedavisinde büyük devrim! / VİDEO Yorumları