Mutfakta hazırladı egzamaya çare oldu!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-22-2011 (16:29)   Son Mesaj: 03-22-2011 (16:29)    Cevap: 0    Gösterim: 1572  

    03-22-2011

    Mutfakta hazırladı egzamaya çare oldu!

    Mutfakta hazırladı egzamaya çare oldu!
    Bebekliğinden beri egzama hastası olan İngiliz Lula Balmond, annesinin birkaç yıl önce mutfakta yaptığı karışım sayesinde iyileşti.Geçmişte geceleri bandajla uyumak zorunda kalan ve iki hafta hastanede kalan 14 yaşındaki Lula Balmond"un ev kadını annesi Natalie, bununla da kalmadı özel karışımını gelir kaynağı haline getirdi.

    Brighton"lı Natalie Balmond"un yağ ve bitkileri karıştırarak elde ettiği krem, İngiliz Ulusal Sağlık Sistemi tarafından da onaylanarak satışa sunuldu. 43 yaşındaki Natalie, bu işten yılda yaklaşık 100 bin sterlin (260 bin TL) kazanıyor. Her türlü yöntemi denediklerini ama kızının egzamasının geçmediğini anlatan Balmond, "Sürekli ağlaması içimi acıtıyordu. Bir gün bir arkadaşım bitkilerle ilgili bir kitap getirdi ve daha önceden bildiğim şeyleri de gözeterek bir krem hazırladım" dedi.

    Kremi önce kendinde denediğini ve zararı olmadığını anlayınca kızına da sürdüğünü söyleyen Bal mond, "Fark inanılmazdı sonra arkadaşlarım ve sağlık sistemi kremden haberdar oldu" diyerek başarısını anlattı.

    Balmond"un kremi reçeteyle, kavanozu 6.30 sterline (16.4 TL) satılıyor.

    Habertürk





    Mutfakta hazırladı egzamaya çare oldu! Yorumları