Avuçla hastalığının teşhisi / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-16-2011 (10:27)   Son Mesaj: 03-31-2011 (21:49)    Cevap: 2    Gösterim: 2492  

    03-16-2011

    Avuçla hastalığının teşhisi / VİDEO

    Avuçla hastalığının teşhisi / VİDEO
    Avuçla hastalığının teşhisi / VİDEO

    Bioenerji Uzmanı Yusuf Sağlam canlı yayında sanatçı Cansever’in hastalıklarını teşhis etti. Vücut enerjisinin en yoğunlaştığı bölge olan eller kullanılarak yapılan bioenerji yöntemiyle birçok hastalık teşhis ve tedavi edilebiliyor."Hayat akımı ya da yaşam enerjisi" olarak adlandırılan bioenerji uzmanlar tarafından herkesin içinde bulunduğu varsayılan iyileştirici bir güç ve 18 bin yıllık bir tedavi metodu olarak adlandırılıyor. Bu kadar eski oluşu, günümüzün modern tıp yöntemlerinden biri konumunda bulunduğu gerçeğini değiştirmemektedir.

    Vücutta bulunan kozmik enerji tepeden girer ve şakralar vasıtasıyla bedenin çeşitli bölgelerine dağılır. Fazlası el ve ayakuçlarından çıkar. Herhangi bir nedenden dolayı şakralar kapanırsa, enerji dağılamadığı için o bölge beslenemez ve hastalık ortaya çıkar.

    Kanal 7 Televizyonu"nda İkbal İle Hayatın İçinden programına konuk olan Bioenerji Uzmanı Yusuf Sağlam canlı yayında sanatçı Cansever ve diğer konukların hastalıklarını teşhis etti. Birçok kişinin sağlık problemlerini hatasız ortaya koyan Sağlam, stüdyoda bulunan kişileri kullandığı teknikle şaşırttı.

    Bioenerji Uzmanı Sağlam"a göre kendi ellerimiz ile de vücudumuzdaki enerji akışına hâkim olup bazı rahatsızlıklarımızı giderebiliriz. Özellikle en çok enerjinin bulunduğu yer olan parmak uçlarını kullanarak doğru sonuçlara ulaşmanın mümkün olduğunu belirten Sağlam, kozmik bioenerji akımının toplanıp, çok yüksek değerlerde yoğunlaştırılarak tedavi edeceği kişinin bedenine aktarıldığını söyledi.

    [FLV] http://video.haber7.com/video_contents/15032011163527.flv[/FLV]




    Avuçla hastalığının teşhisi / VİDEO Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  03-18-2011, 00:34

    --->: Avuçla hastalığının teşhisi / VİDEO


    yusuf sağlam ın telefon numarasını nereden bulabiliriz..

      Permalink - Mesaj no 2  03-31-2011, 21:49

    --->: Avuçla hastalığının teşhisi / VİDEO


    merhaba yusufbey ben almanyadayim sizin telfonnumaranizi bilmiyorum sizinle telefonda görüsmek istiyorum saglik sorunumla ilgili lütfen bana telefonnumaranizi verirmisiniz
    meltem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) meltem Ziyaretci