Uzmanlar uyarıyor: 40'lı yaşlara dikkat edin   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-13-2011 (18:27)   Son Mesaj: 03-13-2011 (18:27)    Cevap: 0    Gösterim: 494  

    03-13-2011

    Uzmanlar uyarıyor: 40'lı yaşlara dikkat edin

    Uzmanlar uyarıyor: 40'lı yaşlara dikkat edin
    Her ne karda orta yaş gurubundaki insanları epey rahatlatıyor olsa da “Hayat kırkında başlar” deyiminin doğruluğu hakkında ciddi şüpheler ortaya çıktı. Araştırmalara göre 40’lı yıllar hayatınızın en tehlikeli yılları olabilir.Hayat sigortası yapan kurumların rakamlarında, 40"lı yaşlar ölümle sonuçlanan kazaların en fazla yaşandığı yıllar olarak önümüze çıkıyor.

    Bu konuda Avustralya İstatistik Bürosu ve Commonwealth hükümetinin yaptığı araştırmalar da bu sonuçları doğrular nitelikte. Yapılan araştırmada pek çok insanın 40"lı yaşların büyük tehlike oluşturduğunun farkında olmadığı belirtiliyor.

    Suncorp Life Sigorta Şirketi Müdürü Geoff Summerhayes bu yüzden 40 ve 50 yaş gurubu içindeki insanların diğer yaş guruplarına göre en geniş kapsamlı hayat sigortalarını yaptırdıklarını belirtti. Öte yandan Sigorta şirketleri, bu söz konusu gerçeği dikkate alarak, 40 yaşından 74 yaşına kadar olan kişilerin ölüm nedenlerini 5 ana grup altında topladı.

    Buna göre; yol kazaları, zehirlenme, düşmeler, suda boğulma ya da boğaza bir şeyler tıkanması yoluyla ölüm ve ölümle sonuçlanan iş yeri kazaları bu yaş gurubundakilerin ana ölüm sebeplerini oluşturuyor.







    Uzmanlar uyarıyor: 40'lı yaşlara dikkat edin Yorumları