Sağlıkçılar Mustafa Ceceli'yle coştu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-11-2011 (15:30)   Son Mesaj: 03-11-2011 (15:30)    Cevap: 0    Gösterim: 1135  

    03-11-2011

    Sağlıkçılar Mustafa Ceceli'yle coştu

    Sağlıkçılar Mustafa Ceceli'yle coştu
    14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hazırlanan gecede konser veren ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sağlık çalışanlarını coşturdu. Hayat kurtarmak için mücadele eden sağlık çalışanları bu moral gecesinde doyasıya eğlendi.Geleneksel Tıp Gecesi, Küçükçekmece Belediyesi"nin ev sahipliğinde Nikah Sarayı"nda kutlandı. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hazırlanan geceye ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseri damgasını vurdu.

    Tıp Bayramı, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nin iş birliğiyle, Küçükçekmece Belediyesi"nin ev sahipliğinde düzenlenen törenle kutlandı. Geceye, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr, Ali İhsan Dokucu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Zafer Çukurova ve Başkan Yardımcısı Levent Uslu katıldı.

    Tören Küçükçekmece Belediyesi"nin yatırımları ve hizmetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisiyle başladı. Radyocu Hopdedik Ayhan"ın sunuculuğunu yaptığı "Tıp Gecesi" açılış konuşmasını yapan Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Zafer Çukurova, "14 Mart 1827"den bu yana modernleşen sağlık hizmetleri her geçen gün daha donanımlı hale geliyor. Bu geceye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı"nı kutluyorum" dedi.

    DOKTORLAR OMUZ OMUZA

    İlk defa bir organizasyonun iki hastanenin iş birliğiyle yapıldığına dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, "Tüm sağlık hizmetleri bir ekip halinde yapılır. Doktorlar ekibiyle omuz omuza hayat kurtarır. Sağlık hizmeti nasıl ekiple yapılıyorsa, bayramını da birlikte kutlamalı. Bugünü o yüzden çok önemsedim." diyerek geceye katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Dokucu konuşmasının ardından iki hastane adına Başkan Aziz Yeniay"a plaket takdim etti.

    Sağlığın önemini ancak hasta olunca anladığımızı söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ise, "Allah kimseyi doktorsuz bırakmasın. Sağlığımızın kıymetini bilelim. Tüm insanların sağlığı için Allah doktorlarımıza sağlık sıhhat versin" diye konuştu. Başkan Yeniay, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr, Ali İhsan Dokucu, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Zafer Çukurova ve geceye katılamayan Mehmet Akif Ersoy Araştırma Hastanesi Başhekimi Md. İhsan Bakır adına Doç. Dr. Önder Ödemiş"e plaket verdi.

    MUSTAFA CECELİ YERİNDE DURAMADI


    Gece, Mustafa Ceceli konseriyle devam etti. En güzel şarkılarını sağlık çalışanları için söyleyen Ceceli, iki saat boyunca dinleyicilerini coşturdu. Müzik dünyasında son yıllarda adından söz ettiren Mustafa Ceceli, bir zamanlar aynı sahneyi paylaştığı Sezen Aksu şarkılarını da seslendirdi. Renkli orkestrasıyla bütünleşen Ceceli, sahneye sığamadı. Ceceli yaptığı showlarla herkesi kendine hayran bıraktı. Tüm şarkıları hep bir ağızdan söyleyen konuklar da Ceceli"nin şarkılarıyla dans etti.

    GECEYE ÇEKİLİŞ SÜRPRİZİ

    Konser sonunda Mustafa Ceceli"ye Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Zafer Çukurova tarafından tüm sağlık çalışanları adına çiçek verildi. Daha sonra hastanelerde uzun yıllar emek veren çalışanlara da plaket verilirken, doktorlar plaketini Başhekim Çukurova"dan aldı.

    Geceye davetiyeleriyle gelen katılımcılara bir de sürpriz yapıldı. Davetiyelerde bulunan numaralarla bir çekiliş yapıldı. Sepetten çıkan numara sahiplerine çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verildi.





    Sağlıkçılar Mustafa Ceceli'yle coştu Yorumları