'Yılın Doktoru' Muş'tan çıktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-04-2011 (16:30)   Son Mesaj: 03-04-2011 (16:30)    Cevap: 0    Gösterim: 626  

    03-04-2011

    'Yılın Doktoru' Muş'tan çıktı

    'Yılın Doktoru' Muş'tan çıktı
    Muş'un Bulanık İlçesi Devlet Hastane'sinde görevli Op. Dr. Emre Minareci, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ''Yılın Doktoru'' seçildi.Bulanık Devlet Hastane'sinde Ortopedi Uzamanı olarak görev yapan Op. Dr. Minareci, 12 Martta İstanbul'da düzenlenecek törende, ödülünü Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan alacak.

    Minareci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bulanık'ta bulunmanın ve buradaki halka hizmet etmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

    Aldığı ödülün son derece gurur verici olduğunu belirten Minareci, ''Muş'ta yılın doktoru seçildiğim için özelikle bu ödülün bana verilmesinde önayak olan amirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Çok onur verici, gurur verici bir şey. Bize verildiği için çok mutluyuz. Tüm doktor arkadaşlarımız ve yardımcı sağlık personelimizle birlikte, en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz'' dedi.

    Hastane Başhekimi Op. Dr. Engin Tatlı da yılın doktoru ödülünü kendi hastanesinde görev yapan bir doktora layık görülmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.





    'Yılın Doktoru' Muş'tan çıktı Yorumları