Ebe ve hemşirelerin anıları yarışacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-04-2011 (12:29)   Son Mesaj: 03-04-2011 (12:29)    Cevap: 0    Gösterim: 554  

    03-04-2011

    Ebe ve hemşirelerin anıları yarışacak

    Ebe ve hemşirelerin anıları yarışacak
    Türk Sağlık-Sen yeni bir kültürel etkinlik başlattı. Sendika tarafından ebe ve hemşirelerin katılacağı ödüllü anı yarışması düzenleniyor."Hatıralarınızı Geleceğe Taşıyın" sloganı ile başlatılan anı yarışmasına kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan ebe ve hemşireler sağlık hizmeti sunarken yaşadıkları anıları ile katılabilecek.

    15 Nisan 2011 tarihine kadar başvuruların yapılacağı ödüllü yarışmaya, ebe ve hemşireler anılarını aniyarismasi@turksagliksen.org.tr e-mail adresine göndererek katılabilecekler.

    Gönderilen eserler edebiyat alanında uzman ve akademisyenler tarafından değerlendirilecek 15 Nisan 2011 tarihine kadar başvuruların yapılacağı yarışmanın sonuçları mayıs ayında açıklanacak.

    Yarışma dereceye giren eserlerin sahiplerine, 5 yıldızlı bir otelde 5 gün tatil (1.Ödülü), diz üstü bilgisayar (2. Ödülü) , profesyonel fotoğraf makinesi (3. ödülü), cep telefonu (Juri Özel Ödülü) ve cumhuriyet altını (Mansiyon Ödülü) ödül olarak verilecek.

    Düzenlenen anı yarışması ile ilgili bir değerlendirme yapan Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci " Sağlık çalışanları hizmet sunumlarında birçok ilginç, düşündürücü ve kolay kolay akıldan çıkmayacak olaylarla karşılaşıyorlar.

    Bizde bu hatıraları geleceğe taşımak adına yeni bir kültürel etkinlik başlatarak bu sene ebe ve hemşirelerimizin katılacağı bir anı yarışması düzenliyoruz İnanıyorum ki, tüm ebe ve hemşirelerimizin sağlık hizmetini sunarken karşılaştıkları, birbirlerine anlattıkları anılarını yazıya dökerek bizimle paylaşacaklar ve bu ödüllü yarışmaya katılacaklardır.

    Bu sene ebe ve hemşirelerimize yönelik yaptığımız bu yarışma önümüzdeki senelerde diğer sağlık çalışanları içinde gerçekleştirilecektir. " dedi.





    Ebe ve hemşirelerin anıları yarışacak Yorumları