Sinüzit şerbeti nasıl yapılır? - VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-01-2011 (11:30)   Son Mesaj: 03-01-2011 (11:30)    Cevap: 0    Gösterim: 834  

    03-01-2011

    Sinüzit şerbeti nasıl yapılır? - VİDEO

    Sinüzit şerbeti nasıl yapılır? - VİDEO
    Kakao, süt ve kırmızı pul biberden oluşan evde hazırlayabileceğiniz basit şerbet ile sinüzitten, gripten ve soğuk algınlığından kurtulabilirsiniz. İşte her derde deva mucize karışımın içindeki maddeler ve hazırlanışı:Yarım çay kaşığı kırmızı pul biberin, bir çay kaşığı kakaonun bir bardak sıcak sütle karıştırılarak hazırlandığı şerbet sinüzit sorunu yaşayan kişilerin en büyük yardımcısı oluyor.

    Kanal 7 ekranlarında hafta sonu ekrana gelen Serdem"in Mutfağı"nda Güzellik ve Sağlık Uzmanı Şems Aslan tarafından verilen sinüzit şerbeti her sabah içildiğinde bu konuda yaşanan şikâyetlerin büyük oranda ortadan kaybolmasını sağlıyor.

    Kırmızı pul biberin yakma etkisinin solunum yolundaki bütün sistemlerin açılmasını sağladığını belirten Şems Aslan, ilaçlarla birlikte kullanılan bu şerbetin soğuk algınlığında ve sinüzitte çok fazla olumlu etkileri olduğunu söyledi.





    Sinüzit şerbeti nasıl yapılır? - VİDEO Yorumları