Mesaneden yumurta büyüklüğünde taş çıkarıldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-11-2011 (11:30)   Son Mesaj: 02-11-2011 (11:30)    Cevap: 0    Gösterim: 532  

    02-11-2011

    Mesaneden yumurta büyüklüğünde taş çıkarıldı

    Mesaneden yumurta büyüklüğünde taş çıkarıldı
    Kırıkkale'de 33 yaşındaki felçli hastanın mesanesinden yumurta büyüklüğünde taş çıkarıldı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kırıkkale merkezde yaşayan ve belden aşağısı felçli olan 33 yaşındaki Erkan Akkaya, karın ağrısı şikayetiyle Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesinde Üroloji servisine başvurdu.

    Hastanede yapılan tetkiklerinde mesanesinde taş olduğu tespit edilen Akkaya, ameliyata alındı. Yapılan ameliyatta Akkaya'nın mesanesinden yumurta büyüklüğünde taş çıkarıldı.

    Ameliyatı gerçekleştiren doktor Reşit Toprak, karın ağrısı ve idrar yapamama şikayetleriyle hastaneye gelen Erkan Akkaya'nın çekilen filminde büyük bir taş gördüklerini belirterek, 1 saat süren ameliyatla hastanın sağlığına kavuştuğunu kaydetti.

    Toprak, ''Hastamız şimdi çok iyi, sancıları kesildi. Tabii ki hastamızdan yumurta büyüklüğünde taş çıkması bizi de şaşırttı. Ancak zaman zaman bazı hastalarımızdan buna benzer taş ve kitleler çıkabiliyor'' dedi.





    Mesaneden yumurta büyüklüğünde taş çıkarıldı Yorumları