Evde ağız ve dış tedavisi yapılacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (12:27)   Son Mesaj: 01-21-2011 (12:27)    Cevap: 0    Gösterim: 526  

    01-21-2011

    Evde ağız ve dış tedavisi yapılacak

    Evde ağız ve dış tedavisi yapılacak
    Bursa Sağlık İl Müdürlüğü, yaşlı ve yatalaklar için başlattığı evde bakım hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.Bursa Sağlık İl Müdürlüğü, yaşlı ve yatalaklar için başlattığı evde bakım hizmetlerine ağız ve diş sağlığı hizmetlerini de ekledi.

    Hastaneye gelemeyecek kadar yaşlı veya yatağa mahkum olan hastaları evlerinde ziyaret edecek olan diş hekimleri, hastaların ağız muayenesini yapacak ve onlara ağız hijyeni hizmeti verecek. Evde yapılacak imkanların yetersiz olması halinde ise tedavisi gereken hastaların onayları alınarak hastane şartlarında tedavileri yapılacak.

    Bu maksatla daha önce Duaçınarı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabip Yardımcısı Dt. Abdürrahim Bulut ve hemşire Elmas Gültekin'den oluşan ekip, Ağız ve Diş Sağlığı Şube Müdürü Dt. Nagihan Bedir ile birlikte ilk muayenelerini yaptı. Evde bakım hizmetlerinden yararlanmak isteyen hasta ve hasta yakınları, Bursa Sağlık İl Müdürlüğü tarafından belirlenen 444 4 112 nolu telefon numarasından bu hizmeti alabilecek.









    Evde ağız ve dış tedavisi yapılacak Yorumları