İş kazalarında ozonun ameliyatsız tedavisi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (14:30)   Son Mesaj: 01-18-2011 (14:30)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    01-18-2011

    İş kazalarında ozonun ameliyatsız tedavisi

    İş kazalarında ozonun ameliyatsız tedavisi
    Konya'da düzenlenen 'Bel fıtığına ameliyatsız çözüm ve ozon tedavisi' konulu toplantıda uzmanlar ozonun bel fıtığı tedavisinde kullanıldığını anlattı.Konya"daki büyük alışveriş merkezlerin den biri olan Praktiker yapı markette çalışan elemanlara Fizikon Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi"nin düzenlediği "Bel Fıtığına Ameliyatsız Çözüm ve Ozon Tedavisi" konulu bilgilendirme toplantısı katılanlar tarafından ilgiyle izlendi.

    Bel fıtığına ameliyatsız çözüm yollarını anlatan Prof. Dr. Hasan Oğuz "Bel fıtığı ve bel ağrıları toplumun %85"inde görülür. Bütün bel ağrılarının %99"u, bel fıtıklarının %95"i ameliyatsız olarak tedavi edilebilir. Ameliyatsız tedavide çeşitli ilaçlar, korse, fizik tedavi, lokal enjeksiyonlar ve ozon kullanılır" dedi.

    OZON BİRÇOK HASTALIĞIN TEDAVİSİNDE KULLANILIYOR
    Ozonun havada bulunan ve soluduğumuz oksijenin üç atomlu hali olduğunu söyleyen Fizikon Fizik Tedavi Merkezi doktorlarından fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. Nagihan Yararoğlu, ozonun romatizma, bel ve boyun fıtığı, kas romatizması, iltihaplı romatizmalar, eklem kireçlenmesi, şeker hastalığı, astım, bronşit, inme, felç, MS, kronik yorgunluk, hepatit, kolit, deri hastalıkları, yara tedavisi, gangren, kanser gibi bir çok hastalıkta destekleyici veya tedavi edici olarak kullanıldığını belirtti. Ozonun sadece hastaların değil sağlıklı kişilerin de dinçlik ve zindelik ve hastalıklardan korunmak için kullanılabileceğini açıkladı.

    YAN ETKİSİ OLMAYAN GÜVENLİ BİR TEDAVİ ŞEKLİ
    Uzman Doktor Ayşe Nur Tekin ise ozonun uygulama şeklinin hastaya ve hastalığa göre değiştiğini söyledi. "Ozon major ve minör ozonlama olarak kan yoluyla verilebildiği gibi torbalama, üfleme, ozonlu yağ ve ozonlu su şeklinde de verilebilir. Tek kişilik buharlı ozon saunalar deri hastalıklarında, dinlendirici olarak, vücuttan toksinleri atmak, zayıflamak, yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için kullanılır. Kan ozonlama ve ozon sauna 10-;20 seans arasında uygulanır. Yan etkisi olmayan güvenli bir tedavi şeklidir" dedi. Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı olarak ozonu romatizma ve ağrı tedavisinde kan yoluyla birlikte ağrının olduğu bölgeye vererek bazen 3-;5 seansta hatta bazen tek seansta tedavi edebildiklerini söyledi.

    Zedhaber - KONYA





    İş kazalarında ozonun ameliyatsız tedavisi Yorumları