Çocuklar için anti-bakteriyel gözlükler üretiyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-05-2011 (19:27)   Son Mesaj: 01-05-2011 (19:27)    Cevap: 0    Gösterim: 643  

    01-05-2011

    Çocuklar için anti-bakteriyel gözlükler üretiyor

    Çocuklar için anti-bakteriyel gözlükler üretiyor
    Prestij Optik markası Swing, çocuklar için anti-bakteriyel ve anti-alerjik gözlükler üretiyor. Yüzde yüz organik hammadde içeren gözlükler geri dönüşümlü olup doğaya karşı olan sorumluluklarını da yerine getiriyor.2011 itibariyle biberonlarda yasaklanan Bisfenol A (BPA) hammaddesi üreticileri harekete geçirdi. Prestij Optik markası Swing, TR-90 Natural teknolojisi gözlüğü imal etti.

    Doktorlardan da onay gören ürün, çocuk kullanıcıların gözlük ile olan temaslarından kaynaklanan mikrobik ve alerjik hastalanmaları engelliyor. Üretimde yararlanılan TR-90 Natur maddesi başta tıp olmak üzere sağlık endüstrisinde kullanılıyor. Maddeden vücuda uyumlu ve steril yapay organ üretiminde de faydalanılıyor.

    Günümüzde tüm doktorların ve üniversitelerin, yaptıkları araştırmalardan yola çıkarak gözlük kullanıcılarının Swing Tr-90 Natural teknolojisi kullanmasını destekliyor. 3 ve 5 gram ağırlığında minimal bir ağırlığı olan Swing gözlükleri hafif ve esnek olduğu kadar aynı zamanda kırılmama özelliğine de sahip.





    Çocuklar için anti-bakteriyel gözlükler üretiyor Yorumları