Tahtakale'yi kaçak eczaneye çevirmişler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-28-2010 (16:31)   Son Mesaj: 12-28-2010 (16:31)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    12-28-2010

    Tahtakale'yi kaçak eczaneye çevirmişler

    Tahtakale'yi kaçak eczaneye çevirmişler
    İstanbul’da, kaçak ilaç satıldığı iddialarının araştırılması için yapılan soruşturma kapsamında piyasa değeri yaklaşık 150 bin TL olan kaçak ilaç ele geçirildi.Yasal olmayan yollarla Türkiye"ye getirilen ilaçların zayıflama ve cinsel içerikli olduğu belirtildi.

    Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan bir soruşturmada özellikle kilolu insanların rağbet ettiği ve zayıflamak için kullanılan bitkisel ilaçların kaçak olarak satıldığı belirlendi. Aynı zamanda cinsel içerikli ilaçların da satıldığını tespit eden polis, harekete geçerek Fatih"te iki ayrı depoya baskın yaptı.

    Yapılan aramalarda piyasada yaygın alarak satılan zayıflama hapları ve cinsel uyarıcı ilaçların da bulunduğu yaklaşık 150 bin TL değerindeki ilaç ele geçirildi. İlaçların tamamının yurt dışından kaçak yollarla getirildiği ve Tahtakale"de satıldığı kaydedildi. Gözaltına alınan M. A. hakkında yasal işlem yapıldı.

    Ele geçirilen ilaçlar arasında kamuoyunda yakından tanınan markaların da olduğu ve bu ilaçların bilinçsiz kullanımının ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği ifade edildi.







    Tahtakale'yi kaçak eczaneye çevirmişler Yorumları