Akdağ, vatandaşın sorunlarını dinledi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-13-2010 (20:29)   Son Mesaj: 12-13-2010 (20:29)    Cevap: 0    Gösterim: 539  

    12-13-2010

    Akdağ, vatandaşın sorunlarını dinledi

    Akdağ, vatandaşın sorunlarını dinledi
    Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Van İl Temsilcileri Hikmet Yönten: "Bakanımız bize çok sıcak davrandı ve sıkıntılarımızı tek tek dinledi."Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Van İl Temsilcileri Hikmet Yönten ve Vedat Balkış, hafta sonu kentte bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sağlık işçilerinin sorunlarını anlattıklarını ve çok sıcak karşılandıklarını açıkladılar.

    Konuyla ilgili bilgi veren Hikmet Yönten, VATSO'da Bakan Akdağ ile bir görüşme yaptıklarını söyledi. Çiçek takdim ettikleri Bakan Akdağ'a işçilerin sıkıntılarını birebir aktardıklarını ifade eden Yönten, "Kamuda çalışan taşeron işçilerin çok büyük sıkıntıları mevcuttur.

    Bu toplantıda sendika üyemiz olan işçilerin sıkıntılarını Sayın Bakanımıza ilettik. Kendisi de bize çok sıcak davrandı ve sıkıntılarımızı tek tek dinledi. Çözüm içinde konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Buradan Sayın Bakanımızın bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

    Ayrıca milletvekillerimiz İkram Dinçer ve Kerem Altun ile Sayın Valimiz Münir Karaloğlu'na da ilgilerinden dolayı teşekkürü borç biliriz. Sağlık işçilerinin sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.





    Akdağ, vatandaşın sorunlarını dinledi Yorumları