Katarakt bir yıl önce Konya'da kör etmiş   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-03-2010 (14:30)   Son Mesaj: 12-03-2010 (14:30)    Cevap: 0    Gösterim: 569  

    12-03-2010

    Katarakt bir yıl önce Konya'da kör etmiş

    Katarakt bir yıl önce Konya'da kör etmiş
    Afyonkarahisar’da ki sağlık skandalına bir yenisi de Konya'da bulunan özel bir hastanede meydana geldi. Konya'da 5 kişi bir yıl önce geçirdikleri katarakt operasyonu sonrası kör oldu.Konya merkez Selçuklu ilçesi Hacı kaymak mahallesinde bulunan Hanife Akçin (67) 1 yıl önce Konya'da bir özel hastanede katarakt ameliyatı için gittiğinde sağ gözünü tamamen kaybederek kör oldu.

    AYNI GÜN AMELİYAT OLDULAR

    Katarakt ameliyatından sonra hastaneye tekrar giden Akçin, "Hastaneye 17 Ekim 2009 tarihinde katarakt ameliyatı için gittim. Benimle birlikte 5 kişi aynı gün ameliyata girdi. Ameliyattan sonra 12 gün boyunca hastanede yattık. Tedavi süremiz bittikten sonra evlerimize gönderdiler. Akşam vakti yattığımda şiddetli ağrı yüzünden rahatsız oluyordum hastaneye gittim gözümün mikrop kaptığını öğrendim ve tekrar muayene amaçlı 3 gün boyunca gözden iğne tedavisi gördüm. Tekrar eve geldim ve o günden sonra bir daha göremedim"" dedi.

    'ŞANSSIZLIK' DEDİ

    Hanife Akçin"in eşi Zübeyir Akçin " Hastaneden çıkıp eve geldikten sonra eşim gözünü görmediğini söyledi. Doktorumuza eşim görmüyor dediğim de ameliyatı yapan doktor bu bir şansızlık deyip olayı geçiştirdi. Ve sonradan öğrendik ki bizimle birlikte aynı gün ameliyata giren 5 kişinin de gözlerini kaybettiğini öğrendik ve eşim gibi 5 kişi de gözlerini kaybetti."" Diye konuştu.

    ZEDHABER/KONYA





    Katarakt bir yıl önce Konya'da kör etmiş Yorumları