'Doktor yardım et, hırsızlık yapamıyorum'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-11-2010 (12:30)   Son Mesaj: 11-11-2010 (12:30)    Cevap: 0    Gösterim: 615  

    11-11-2010

    'Doktor yardım et, hırsızlık yapamıyorum'

    'Doktor yardım et, hırsızlık yapamıyorum'
    Kapalı alanlara girdiğinde nefes alamayan, elleri titreyen hasta gittiği doktorlarda ‘Bir şeyin yok’ denilerek gönderildi. En son bir Psikiyatra yönlendirilen hasta mesleği konusunda doktoru ikna edemedi.Psikiyatr Uzm. Dr. Tuncay Barut, Hastane.com.tr sitesinde yazdığı köşede başına gelen ilginç bir olayı kaleme aldı.

    MESLEK: EV HIRSIZI

    Kapalı alanlarda panikleyen, nefes alamayan hastaya "Agorofobili Panik Bozukluk" teşhisi koyan

    Psikiyatr Uzm. Dr. Tuncay Barut, hastanın meslek hayatında yaşayacağı sorunları çözmek için mesleğini sorduğunda aldığı cevap karşısında şok oldu. Hasta, "Ev hırsızı" olduğunu söyledi. Buna inanmayan Psikiyatr Barut, hastanın eşini çağırarak, eşe de mesleği sordu. Dr. Barut yazısında hastanın eşinin de bu durumu şu sözlerle onayladığını yazdı:, "Doktor bey eşim ev hırsızıdır hastalandı işe çıkamaz oldu, çoluk çocuk evde perişan lütfen tedavi edin de perişan halimizden kurtulalım"

    İKİLEMDE KALDI

    Dr. Tuncay Barut, iki arada kaldığını belirterek, hastanın kullanacağı ilaçları yazdıktan sonra bir daha kendisine gelmediğini aktardı. Barut, hastanın işe dönüp dönmediği konusunda bilgisi olmadığını ekledi; "Sonra hastayı tekrar görmedim, ne işime döndüm diye teşekkür ne de düzelmedim diye sitem etti, açıkçası o bölgede hırsızlık arttı mı onu da ben araştırmadım..."

    YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN










    'Doktor yardım et, hırsızlık yapamıyorum' Yorumları