Süt içenler daha hızlı kilo veriyor!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-29-2010 (09:31)   Son Mesaj: 09-29-2010 (09:31)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    09-29-2010

    Süt içenler daha hızlı kilo veriyor!

    Süt içenler daha hızlı kilo veriyor!
    İsrail’in Ben Gurion Üniversitesi uzmanları tarafından yapılan araştırmada diyet yaparken süt içen insanların içmeyenlere oranla çok daha hızlı bir şekilde kilo verdiği belirlendi.Uzmanlar sütün yanı sıra yoğurt ve peynir gibi süt ürünlerinin de aynı etkiyi yarattığını açıkladı. Sütteki kalsiyumun kilo vermeye yardımcı olduğu ve süt içen birinin içmeyen birine göre 2 yıl içinde 6 kilo daha fazla verebildiği belirtildi.

    Mıknatısla davranış değişimi mümkün mü?

    CALİFORNİA Berkeley Üniversitesi uzmanları, laboratuvarda beyinlerine güçlü bir mıknatıs yaklaştırılan solak kişilerin bir anda sağ ellerini kullanmaya başladıklarını gözlemledi. Mıknatıs kapatıldığında denekler yine sol ellerine döndü.

    Bilim adamlarına göre bu sadece bir başlangıç. Beyne yönlendirilecek manyetik akımlarla solaklığı ortadan kaldırmanın yanı sıra birçok farklı davranışı insanlara yaptırmak da mümkün olabilir.

    Uzmanlar, "Asansöre binerken çıkacağın katın tuşuna basmak için hangi eli kullanacağınıza dair beyniniz bir karar alır. İşte biz bu kararın alındığı bölgenin sağlıklı çalışmasını mıknatıs aracılığıyla engelledik ve ters karar almasını sağladık" dedi.





    Süt içenler daha hızlı kilo veriyor! Yorumları