Domuz gribi biyolojik savaşın bir parçası   Konuyu açan: abı-hayat   İlk Mesaj: 05-15-2009 (15:54)   Son Mesaj: 05-15-2009 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 689  

    05-15-2009

    Domuz gribi biyolojik savaşın bir parçası

    Domuz gribi biyolojik savaşın bir parçası`
    Rus basınına açıklama yapan politolog Sergey Markelov şok iddialarda bulundu. Rus uzmana göre hızla yayılmaya devam eden domuz gribi, biyolojik savaşın bir parçası.
    domuz gribi ile ilgili ilginç değerlendirmeler ve bilimsel çalışmalar dünyanın farklı bölgelerinde sürdürülürken, virüs binlerce insanı etkisi altına aldı ve bulaştığı insanları da öldürmeye devam ediyor.


    Rusya basınına açıklamada bulunan politolog Sergey Markelov önemli iddialarda bulundu. Rus uzmana göre hızla yayılmaya devam eden domuz gribi, biyolojik savaşın bir parçası.


    Meksika`da ve Latin Amerika`da bulunan gizli laboratuarlarda virüsün geliştirildiği iddia eden uzman, `Virüsün küresel olarak yayılmasının önünde iki alternatif var. Birincisi tabi yollardan mutasyon. İnsan müdahale etmeden virüs değişebilir. İkinci yöntem ise dış müdahalede bulunarak virüsün mutasyonudur. Bu da gizli laboratuarlarda yapılıyor.` dedi.


    Bir doktor ve politolog olarak konuştuğunu kaydeden Markelov, `Ben domuz gribinin bu şekilde gizli çalışan laboratuarlardan bir sızıntı olarak görüyorum. Gizli laboratuarlarda öldürücü domuz gribi üzerine çalışılıyor. Şimdi bu gizleniyor. Biyolojik silahlar sürekli olarak geliştiriliyor. Kuş gribinin de ilk kez Çin`de ortaya çıkmasını düşünmek gerekiyor.` ifadelerini kullandı.


    CIA`in gizli denemelerinin yoğun olduğu Meksika`da gizli laboratuarların olabileceğini kaydeden Rus uzman şu şekilde konuştu: `Ben o bölgede doktor olarak bulundum. Ormanların derinliklerinde yüzlerce laboratuar vardı. Şimdi onların bir kısmı otel olarak kullanılıyor. Böyle bir otelde de kaldım. Bölgede bulunan laboratuarlara baktığınızda dışarıdan odundan bir baraka gibi görünüyor. Ancak içerisi son derece teknolojik donatılmış.`


    Vahşi hayvanlar ve diğer zararlılara karşı bu laboratuarların son derece korunaklı olduğunu ifade eden Rus uzman, 4-5 metre yükseklikteki binaların ormana uyumlu olduğunu ve her birinde 40-50 kadar bilim adamının çalıştığını iddia etti.


    Rus uzman ekonomik krizin etkisini azaltmak için geliştirilen enformasyon savaşının da bir parçası olabileceğine dikkat çekerek, `Şimdi dünya iki konu konuşuyor; ekonomik kriz ve domuz gribi.` tespitinde bulundu.




    Domuz gribi biyolojik savaşın bir parçası Yorumları