Sağlıklı zayıflamada 'ayçekirdeği' mucizesi   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 06-21-2013 (19:17)   Son Mesaj: 06-21-2013 (19:17)    Cevap: 0    Gösterim: 611  

    06-21-2013

    Sağlıklı zayıflamada 'ayçekirdeği' mucizesi

    Sağlıklı zayıflamada 'ayçekirdeği' mucizesi
    Sağlıklı zayıflamada 'ayçekirdeği' mucizesi

    Ayçekirdeği, yüksek doymamış yağ, lif ve protein içeriği sayesinde, kararında yenildiği sürece gün boyunca tok tutarak sağlıklı kilo vermeyi sağlıyor.

    Ayçekirdeği, yüksek doymamış yağ, lif ve protein içeriği sayesinde, kararında yenildiği sürece gün boyunca tok tutarak sağlıklı kilo vermeyi sağlıyor. Ay çekirdeği özellikle yaz aylarında bolca tüketilen yüksek proteinli bir besin olduğu için çok yenildiği takdirde, kilo aldırmasının yanında doğru orantılı tüketildiğinde de sağlıklı kilo vermeye yarayan bir besin maddesi olarak ön plana çıkıyor. Ayçekirdeği, yüksek doymamış yağ, lif ve protein içeriği sayesinde, kararında yenildiği sürece gün boyunca tok tutarak sağlıklı kilo vermeye yardımcı oluyor.

    USDA'ya göre, 28 gr ayçekirdeği, 165 kalori, 14 gr yağ, 5,5 gr protein, 7 gr karbonhidrat, 3 gr lif, 1 gr şeker içerirken, kolesterol içermiyor.

    Kaynak: İHA





    Sağlıklı zayıflamada 'ayçekirdeği' mucizesi Yorumları