Ebegümeci böbrek hastalarına umut ışığı   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 06-05-2013 (18:14)   Son Mesaj: 06-05-2013 (18:14)    Cevap: 0    Gösterim: 905  

    06-05-2013

    Ebegümeci böbrek hastalarına umut ışığı

    Ebegümeci böbrek hastalarına umut ışığı
    Ebegümeci böbrek hastalarına umut ışığı

    Dr. Ömer Coşkun, ebegümecinin böbrek hastalarına umut ışığı olduğunu söyledi.

    Dr. Ömer Coşkun, ebegümecinin böbrek hastalarına umut ışığı olduğunu söyledi. Vücuttaki her türlü zararlı maddenin böbrek ve karaciğer sayesinde dışarı atıldığını hatırlatan Coşkun, böbrekte yaşanacak en ufak rahatsızlığın kişiye dayanılması zor ağrılar yaşattığını ifade etti. Coşkun, her organın önemli ama böbreğin çok ciddi fonksiyonları bulunduğunu belirterek, "Birinci vazifesi, vücuda girmiş yabancı maddelerin atılmasını sağlamak. İkincisi, vücut sıvılarının hacmini ve bileşimini belirleyen, kan hacmini ve tansiyonu ayarlayan esas organ. Üçüncüsü, iç salgı bezi gibi de fonksiyon görüyor. Yani hormonal fonksiyonları da var. Mesela kan imalindeki temel madde böbreklerde yapılır. Kemiklerin olgunlaşması için gereken madde de. Böbrek fonksiyonları bozulunca kansız kalıyorsunuz. Kemiklerde zayıflama ortaya çıkıyor" dedi.

    Türkiye'de, yetişkinlerin yüzde 15'inin böbrek hastalığının bir evresini yaşadığına dikkat çeken Dr. Ömer Coşkun, "Böbrek yetmezliği yaşayanların sayısı 70 bin civarında. Buna yılda yüzde 12 ekleniyor. Hipertansiyon ve diyabet, böbrek hastalıklarını tetikliyor" diye konuştu.

    Ağır metallere maruz kalan, sigara içen kişilerde kronik böbrek hastalığı ve kanser riskinin daha yüksek olduğu kaydeden Dr. Coşkun, "Namert bir hastalık, genellikle erken teşhis edilemiyor. İdrarından kan gelen biri dikkatli olmalı; hafife almamalı. Araştırılmalı, tedbiri elden bırakılmamalı" dedi.

    Ebegümecinin böbrek hastalarına umut ışığı olduğunu söyleyen Coşkun, "Doğa mucizevi bir şekilde şifa olacak bitkileri yetiştiriyor. Böbrek hastalığına yakalanan ve sağlığına kavuşan çok sayıda hastadan biri de 37 yaşında Natik Axhundov. Böbrek yetmezliği yaşıyordu, böbreğinde kist vardı. Halsizlik, zayıflık, yürüyememe gibi sorunları vardı. Natik Axhundov şifa bulabilmek için Azerbaycan'dan kalkıp Türkiye'ye geldi. Şifalı bitkileri kullanarak iyileşeceğine inanıyordu, öyle de oldu. Bir buçuk ay boyunca böbrek destek seti ve ebegümeci çayını düzenli olarak kullandı. Bu bitkisel destek ürünleri sayesinde vücut direnci arttı, kendini daha iyi hissetmeye başladı ve çok hızlı bir şekilde iyileşme gösterdi" diye konuştu.
    Â*

    Kaynak: Ä°HA





    Ebegümeci böbrek hastalarına umut ışığı Yorumları