Kansızlığa bitkisel çözüm   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 03-18-2013 (18:15)   Son Mesaj: 03-18-2013 (18:15)    Cevap: 0    Gösterim: 532  

    03-18-2013

    Kansızlığa bitkisel çözüm

    Kansızlığa bitkisel çözüm
    Kansızlığa bitkisel çözüm

    Bayrampaşa Şifalı Bitkiler Merkezi Sahibi Herbalist Yunus Ersin, özellikle kadınların korkulu kabusu olan kansızlığa, tamamen bitkisel çözüm ürettiklerini, buldukları özel formülasyonla birkaç kür yapan kadınlarda kansızlığın gözle görülür ölçüde düzeldiğini ifade etti.

    Bayrampaşa Şifalı Bitkiler Merkezi Sahibi Herbalist Yunus Ersin, özellikle kadınların korkulu kabusu olan kansızlığa, tamamen bitkisel çözüm ürettiklerini, buldukları özel formülasyonla birkaç kür yapan kadınlarda kansızlığın gözle görülür ölçüde düzeldiğini ifade etti. Kansızlık, özellikle kadınların korkulu kabusu. Kansızlık bu bakımdan kadınları tehdit eden unsurların başında geliyor.Doğurganlık çağındaki kadınları etkileyen kansızlık; yorgunluk, baş dönmesi gibi belirtiler gösteriyor.

    Ülkemizdeki kadınların yaklaşık üçte birinde demir eksikliğine bağlı kansızlık görülüyor. Bunun nedeni ise adet kanamaları ve sık yapılan doğumlar. Kansızlık özellikle doğurganlık çağındaki kadınları daha çok etkiliyor. Halsizlik, yorgunluk, çarpıntı, nefes darlığı, baş ağrısı, baş dönmesi, kulak çınlaması, saç dökülmesi ve tırnaklarda kırılma gibi belirtiler de kansızlığa işaret olabiliyor.

    Gebe ve emzikli kadınlarda da kansızlığa sık rastlanıyor. Bu durumdaki kadınlara, kansızlık gelişmemesi için demir içeren ilaçlar verilmesi gerekiyor çünkü, annede kansızlık varsa bebeğin anne karnındaki fiziksel ve zihinsel gelişimi olumsuz yönde etkilenebiliyor. En önemli demir kaynaklarından biri de anne sütü olduğundan yeni doğan çocukların en az 6 ay süre ile emzirilmeleri gerekiyor. Bayrampaşa Şifalı Bitkiler Merkezi Sahibi Herbalist Yunus Ersin, kansızlığın önemsenmesi gereken bir rahatsızlık olduğunu belirterek, çok önemli bir formülasyonla kansızlık hastalığına bitkisel takviye yaptıklarını ve çok olumlu dönüşler aldıklarını belirtti. Vücudun kan yapıcı segmentlerinin güçlendirilmesini ve kansızlığın ortadan kaldırılmasını sağlayan bu bitkisel formülasyonda, "Zencefil, zerdaçal, havlıcan, tarçın, keçiboynuzu tuzu, kına kına bitkisi, üzüm çekirdeği" bulunduğunu, kesinlikle glikoz kullanmadıklarını kaydeden Yunus Ersin, "Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de özellikle kadınların ve bir kısım çocukların bu noktada sıkıntıları olduğunu biliyoruz. Bu konu üzerinde yıllardır çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tabiatın bize sunduğu şifalı bitkiler florasından en güzel imkanları kullanarak mükemmel bir çalışmayı gerçekleştirdik. Ve bu noktada çok güzel neticeler aldık. Kansızlık için ürettiğimiz macun, aynı zamanda çok hoş rayihasıyla, kolayca tüketilebilecek bir kıvamda hazırlandı. Bu macunu sabah ve akşam olarak insanlarımıza birer tatlı kaşığı kullanmalarını öneriyoruz. Kısa bir süre sonra kansızlık çeken vatandaşlarımızın olumlu neticelere ulaştığını görüyoruz" diye konuştu.

    Yunus Ersin, kansızlığın belirtilerinin, halsizlik, yorgunluk, soluk bir cilt, uykusuzluk, konstrasyon eksikliği, saç dökülmesi, tırnaklarda incelme olarak sıralayarak, dünya nüfusunun yüzde 30'unda görülen kansızlığın ileri derecelerde elde ve ayakta karıncalanma, depresyon, çarpıntı, kulak çınlanması gibi yakınmalar olduğunu vurguladı. Özellikle kış aylarında el ve ayaklarda üşüme ile kendini gösteren rahatsızlığın, mutlaka bir hekim kontrolünde teşhisinin gerçekleştirilmesi gerektiğini kaydeden Ersin, "Biz bu noktada çok özel formülasyonumuzla çok özel takviyemizle çok farklı bir çalışmanın gereklerini yerine getiriyoruz" dedi.





    Kansızlığa bitkisel çözüm Yorumları