Kan bağışı arttı, "kan anonsu" kalmadı   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 02-20-2013 (19:12)   Son Mesaj: 02-20-2013 (19:12)    Cevap: 0    Gösterim: 380  

    02-20-2013

    Kan bağışı arttı, "kan anonsu" kalmadı

    Kan bağışı arttı,
    Kan bağışı arttı, "kan anonsu" kalmadı

    Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, "Dikkat edilirse son yıllarda hiç kan anonsu duyulmuyor, ihtiyaç olanlara kanlar tıkır tıkır veriliyor" dedi.

    Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, "Dikkat edilirse son yıllarda hiç kan anonsu duyulmuyor, ihtiyaç olanlara kanlar tıkır tıkır veriliyor" dedi. Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Türkiye'de her yıl ciddi oranlarda kan toplandığını bildirerek, ''2004 ile 2012 yıllarını kıyasladığımızda toplanan kan miktarları arasında dağlar kadar fark var'' diye konuştu.

    Türkiye'nin herhangi bir yerinde kan ihtiyacı olduğunda veya şehirde kan miktarı azalmışsa başka ilden diğerine Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda kanların gönderildiğini vurgulayan Akar, ''Dikkat edilirse son yıllarda hiç kan anonsu duyulmuyor, ihtiyaç olanlara kanlar tıkır tıkır veriliyor'' ifadelerini kullandı.

    Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar, son dönemde Anadolu Ajansı ile de ortak çalıştıklarını belirterek, "Anadolu Ajansı kamuoyunu Kızılay ile alakalı olarak her konuda aydınlatıyor'' dedi.

    Kaynak: AA





    Kan bağışı arttı, "kan anonsu" kalmadı Yorumları