Dünya Sağlık Örgütü'nden 'Corona' alarmı   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 02-17-2013 (19:16)   Son Mesaj: 02-17-2013 (19:16)    Cevap: 0    Gösterim: 383  

    02-17-2013

    Dünya Sağlık Örgütü'nden 'Corona' alarmı

    Dünya Sağlık Örgütü'nden 'Corona' alarmı
    Dünya Sağlık Örgütü'nden 'Corona' alarmı

    Dünya Sağlık Örgütü, SARS hastalığına benzer belirtilere neden olan bir virüsün giderek yayıldığını belirtti. Örgüt, virüsün etkilerini dikkate alma konusunda çağrıda bulundu.

    Dünya Sağlık Örgütü, SARS hastalığına benzer belirtilere neden olan bir virüsün giderek yayıldığını belirtti. Örgüt, virüsün etkilerini dikkate alma konusunda çağrıda bulundu. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), SARS (ağır akut solunum yolu yetersizliği sendromu) hastalığına benzer belirtilere neden olan yeni 'corona' virüsünün bulaştığı kişilerin sayısının artmasıyla alarma geçti.

    Örgüt yaptığı açıklamada, corona virüsü bulaşan hasta sayısının 12'ye ulaşmasıyla, DSÖ'ye üye olan ülkelere, söz konusun virüsün etkilerini izleme ve dikkate alma konusunda çağrıda bulundu.

    DSÖ, açıklanamayan ve tedaviye cevap vermeyen akut solunum yolu hastalıkları konusunda özellikle dikkatli davranılması gerektiğine vurgu yaptı.
    Haberin devamı

    Kaynak: AA





    Dünya Sağlık Örgütü'nden 'Corona' alarmı Yorumları